Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme élni ha én 26 éves vagyok és szűz és egyszerűen nem tudok csajozni?
ismeröseim járnak rosszlányokhoz (természetesen én nem :) egyszer sem hallottam hogy kiraboltak volna valakit. Mond azt szüzesség elvétel kéne és úgy kezelnek majd. Másik dolog meg nem biztos hogy veled van a hiba mert valakivel nem tudsz beszélgetni, nem hibás senki egyszerüen nem illetek össze.
És a kérdésre válaszolva igen van értelme élni, nem tudhatod mit hoz a jövőhét. Minél jobban rágörcsölsz a csajozásra annál rosszabb lesz. Higgadj le, járj el otthonról csináld amit szeretsz aztán majd jön magától csak ne feszengj.
Utolsónak igaza van. Ne várd, hogy más majd szeretni fog, ha te képtelen vagy szeretni önmagad. Az ilyen emberekből sugárzik a negativitás. Fogadd el magad, építsd az önbecsülésed, találj valami hobbit, amiben jó vagy, stb. Csak tanuld meg értékelni magad. Minden embernek vannak jó és rossz tulajdonságai. Ha te folyton a rosszat látod magadban, kifelé is ezt fogod közvetíteni, akaratlanul is. Ilyen téren fejlődj, és máris több esélyed lesz párt találni.
26N
Ha nem tudod, hogy mit kezdj az életeddel, és elég okos vagy, akkor szenteld az életed a tudománynak és legyél kutató. :)
Ha meg öngyilkos akarsz lenni, mert senki nem akar koitálni veled, akkor előtte legalább írj egy nyilatkozatot, hogy a testedet a tudománynak ajánlod. Elég kevés felajánlás érkezik, és mire oda jutok, hogy neurobiológusként agyakat szeleteljek, jó lenne, ha lenne is mit. Egyébként a barátaid körében is hirdetheted, jó buli! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!