Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme élni ha én 26 éves vagyok és szűz és egyszerűen nem tudok csajozni?
Szerintem xard le az egészet és építsd inkább magadat és a karrieredet. Azt pedig végképp tojd le, hogy ki mit gondol rólad.
A testedzés is jó, de csak magad miatt edzél/változz, ne a külső visszaigazolások miatt. Ne akarj megfelelni senkinek, csak magadnak. Aztán vagy lesz nő is vagy nem. Ez utóbbi dolog túl van lihegve, egyedül is lehet boldog az ember. Szexre ott vannak a fizetős szolgáltatók. :D F
"elt vagy 86 evet ha jól emlékszem ennyit nem lehet kibírni nő nélkül"
--Miért, hallottál valakiről, aki azért halt meg, mert nem szexelt (és lett valami szervi baja)? Persze, biztos van olyan, aki elkeseredésében öngyilkos lesz, de ha tudnád mennyien élnek szex nélkül, és mégsem halnak meg... el sem tudod képzelni. Csak a környezetemben ismerek jópár 30-40-50 évest, akik nem (olyan is van aki soha) vagy már nagyon rég nem szexeltek. És elvannak, mint hal a vízben.
Haver figyu. A szex a mai világban egy rosszlányok oldalon 12 ezer forintból megqdatik. 26 évesen már illene mivel saját talasztalatom szerint ott értelnesebb nők vannak mint a való életben sokszor.
Egyszer menj el és kezdj valamit veszíteni valód nincs. Rendes nők meg vagy jönnek vagy nem. Kezdj önálló független életet mert manapság a párkapcsolatok is mind szenvedést jelentenek. Ha van önálló jó életed akkor már elértél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!