Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők, lányok még jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, lányok még jobban bunkók, mint a pasik?

Figyelt kérdés

A cím csak provokáció, nyilván mindkét nemből vannak egyformán, és kevésbé, egyáltalán nem bunkók.

De úgy vettem észre a nők, lányok többsége jellemzően a fiatalabbak, nem feltétlenül tinik, nem képesek a férfiakat elutasítani.

Sem élőben, sem pedig online. A férfiak inkább megmondják, ha nem szeretnének többet.

Főként neten jellemző, hogy rohadtul nem kíváncsiak a másikra a lányok, de inkább válaszolnak egy-két szavakkal, és társai, vagy akár hetek óta tartó beszélgetés után szó nélkül lelépnek, minthogy írjanak két sort, hogy bocs, mégse. Még valami primitív elköszönésre se hajlandóak.

Nem csak saját tapasztalat, már beszélgettem erről nem érintettként lányokkal.

Nem érdekli őket, hogy bunkók, bele se gondolnak a másik fél helyzetébe.

Miért nem mernek, hajlandóak vajon egy normális elutasításra?

Szerintem minden férfi nagyra értékelné ezt a gesztust, és nem egy bunkóként emlékeznénk ezután a csajra.

2018. júl. 28. 14:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg sok nő bunkó, nagyon is. Én is az voltam kamaszkorban.

Okok lehetnek a következőek: - csalódott már sokat, és bunkósággal védi meg magát, mert így eltaszítja az embereket (persze ezt nem a kamaszlányokra értem, ők nem csalódhattak még)

- kölcsönös bunkóság (sokszor a pasi is az, csak annyira el van magával, hogy nem veszi észre)

-egyszerűen csak úgy gondolja, hogy mindent megtehet mindenkivel

- könnyebb az, ha bunkó vagy valakivel, és ő elégeli meg, minthogy megmondd azt, hogy neked van eleged belőle

2018. júl. 30. 15:44
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Elnézve itt a hozzászólásokat és az "indokokat" egyetlen kérdésem lenne a női hozzászólókhoz. Ha féltek attól, hogyha konkrétan elutasítotok valakit (hímként egyébként én az a fajta vagyok, aki egyedül ezt a módot tartja "fair"-nek, ha egyértelműen nemet mondott valaki, soha nem kerestem többet az illetőt, mentem tovább azonnal), akkor elkezd xy dolgokat terjeszteni rólatok, szerintetek mennyivel hatványozódik ennek az esélye, ha nem koppintjátok le egyből érthetően, hanem adtok egy látszatot, egy kis elszórt hitegető morzsát és húzzátok az illetők agyát egy ideig, egonövelőnek használjátok? Mert meg kell mondjam, érzésem szerint az utóbbi forgatókönyv sokkal megalázóbb egy férfinek (főleg hosszútávon), mint az első.
2018. júl. 30. 16:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
#12 nincs köze egymáshoz a két szituációnak, egyiket sem azért csinálja az ember, hogy ne terjesszenek róla phaszságokat. Amiről itt szó van, az az, hogy odaállsz a pasi elé és megmondod neki, hogy nem igazán jön be, nem szeretnéd vele tovább folytatni az ismerkedést (vagy ugyanez üzenet formájában), vagy egy randi után hazamész és szó nélkül letiltod mindenhonnan, ahol elérhetne, a telefont pedig nem veszed fel neki. Mindkettőnél benne van a pakliban, hogy a pasi nem képes elfogadni a döntésed és elterjeszti rólad, hogy egy kva vagy (vagy bármi hasonlót), viszont az elsőnél lehet, hogy ott helyben a szemedbe is mondja (vagy üzenetben leírja neked), sokan ezért választják a második megoldást. Vannak azok a nők, akik jól kommunikálnak, minden helyzetben vissza tudnak vágni valamivel és nem hagyják magukat, ők határozottan elutasítják a férfiakat, és vannak azok a nők, akik csendesek, visszahúzódóak és konfliktiskerülők, ők nem fognak "házhoz menni a pofonért", mert tudják, hogy nem fognak tudni kiállni magukért egy konfliktushelyzetben. Nyilván nem helyes ez a fajta "megoldás", de ez az oka annak, ha valaki ezzel él.
2018. júl. 30. 17:07
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

#8 és #10 Igazatok van. Én is már megkaptam, hogy jaj, ugyan mit képzelek magamról, úgysem kellenék senkinek (dehogy nem :D), de azért kikezdett velem, még le is rondázott, pedig randizni akart. Én elutasítottam, mert nem volt szimpi és nem is tetszett nekem.

A másik, élőben történt: Még mielőtt komolyabbra fordultak volna a dolgok, megcsalt, aztán megmondtam neki, hogy én ezt nem folytatom. El akartam hagyni a terepet, és elkapta a karom, magához húzott, igyekeztem ellökni magamtól, de visszarántott. Arra járt néhány járókelő, egyből elengedett, én pedig eliszkoltam gyorsan.

Ezeket a reakciókat, pont miattatok csináljuk/adjuk, férfiak. Mindet ti hoztátok ki belőlünk. És ha folytatjátook a gyűlölködést, még ilyenebbek leszünk. Szóval lehet választani, hogy tanultok némi tiszteletet is a másik nem iránt, vagy egyre durvább és bántóbb élményekben lesz részetek a nőktől.

2018. júl. 30. 17:20
 15/24 A kérdező kommentje:
En csak annyit kérdeznék, ha nem mondotok semmit es bizonytalanysagban tartjatok a masikat, azzal, hogy nem utasitjatok el, ezzel nem erhetitek el ugyan azt, mintha őszinték lennetek?
2018. júl. 30. 17:24
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Pont megkíméljük magunkat attól, amit az imént leírtam. Kinek kell a sértegetés meg az erőszakoskodás? Inkább letiltom, kerülöm, nem veszem fel a telefont és nincsenek ilyen problémák. Egyébként ezzel a lehetőséggel ti is éltek, gondolom hasonló okokból.
2018. júl. 30. 17:27
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

"jobban bunkók"xD

Látom az általánosítás, ítélkezés megy, de a fogalmazás már nem nagyon:))

Amúgy miről beszélsz? Hogyan kéne visszautasítsák a férfiak a nőket, ha a nők nagy része nem is kezdeményez? Rossz az összehasonlítási alap.

A férfiak hogy utasítanak vissza nőnek? Ja, sehogy.

Amúgy bunkó az, aki beszólogat másoknak, az nem bunkóság, hogy nem válaszolok egy üzenetre. Lehet, hogy az illető lánynak több tucat pasi ír, teljesen érthető, hogy nem pazarolja arra az idejét, hogy minden nyamvadt üzenetre válaszoljon, ami random pasiktól érkezik.

2018. júl. 30. 17:33
 18/24 A kérdező kommentje:

Valamennyire megértem, de számomra az összes ilyen nő egy bunko paraszt, aki meg valaszra sem meltatja a masikat. Ennyi tisztelet nincs bennük.

Az ilyeneket messze fogom kerülni, es remélem megtapasztaljak ezt egyszer. Hatha atgondoljak ezt a hozzaallast.

Ez olyan mint amikor a pasiknak egy menetre kell egy no, utana hozza se szol többet.

Akinek ezek elfogadottak... Romlott egy világot élünk az biztos.

2018. júl. 30. 17:34
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es!

Talan olvasd el a leirast is...

2018. júl. 30. 17:35
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Én amúgy pont magamból indulok ki. Ha ismerkedem valakivel, és nem ír vissza, akkor annyi. Nem érdekel, mi van vele, ha nem ír, nincs semmi.

Magamból kiindulva tök megalázónak tartanám, hogy elkezdi sorolgatni, hogy mi nem tetszik neki rajtam, bennem. Nem, olyankor legyen vége minél előbb.

2018. júl. 30. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!