Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyes nők/lányok miért annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők/lányok miért annyira bunkók a szerényebb srácokkal?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 21:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
47%
Mert megtehetik, tudják, hogy feletted állnak mert nem fogsz kiállni magadért és ettől jobban érzik magukat.
2017. márc. 23. 21:23
 2/26 A kérdező kommentje:
Pedig ha tudnák, hogy mennyivel alattam állnak, biztos másként viselkednének.
2017. márc. 23. 21:24
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

Én minden fiúval kedves vagyok, aki rendesen szól hozzám.

Sőt, mondhatni a szerény srácokkal vagyok kedvesebb, mert nekem bejön a szerénységük. :)

2017. márc. 23. 21:26
 4/26 A kérdező kommentje:
Ez szép és jó, viszont szeretném megérteni azokat a nőket akik ezt teszik, hogy tudjam miért teszik.
2017. márc. 23. 21:28
 5/26 anonim ***** válasza:
55%

Ezt én is nagyon szeretném megérteni!

Szeretem a lányokat, volt már több komoly és komolytalan kapcsolatom is. Lánybarátaim is vannak jópáran. Szót értek velük, és szerintem nem is nézek ki rosszul. De fogalmam sincs, hogy némelyik lány miért ennyire lekezelő, flegma, és bunkó, csak mert nem az a hangos típus vagyok. Ki is szoktam állni magamért, de ismerjük ezt a helyzetet, egy flegma **csa soha nem fogja azt mondani, hogy "Nézd, sajnálom, hogy nem voltam olyan kedves veled". Ráadásul mindig lesz megalálja azt is, aki bólogat neki. :/ Mindenesetre én udvarias és tisztelettudó leszek mindenkivel továbbra is, de ez tényleg egy jó kérdés, amit feltettél.

2017. márc. 23. 21:34
 6/26 anonim ***** válasza:

*Ráadásul mindig megtalálja azt is

(Késő van már, fáradok. :D)

2017. márc. 23. 21:35
 7/26 anonim ***** válasza:
34%
Le kell kicsit törni a szarvukat, hogy érezzék, ki a domináns fél. :D
2017. márc. 23. 21:37
 8/26 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen lányok pont ugyanígy viselkednek a szerényebb lányokkal is. Azért mert ettől erősebbnek érzik magukat hisz a szerényebb embereknél erősebbek is. Ha nem tudja valaki megvédeni magát "megeszik" mondom ezt vissza fogott lányként.
2017. márc. 23. 21:37
 9/26 A kérdező kommentje:

5

Amit a viselkedésükkel kommunikálnak az szerintem kb. úgy értelmezhető, hogy te lúzer, ne is álmodj arról, hogy engem megkaphatsz, hiszen én menőbb/rangosabb valaki vagyok (ergo többet érek) és ezért a viselkedésemmel folyamatosan tudtodra fogom adni, hogy ne merészelj próbálkozni/közeledni, hiszen nem érdemelsz meg és egy csöpp esélyed sincs nálam! :)

Elég vicces, de szerintem tudat alatt ezt akarják kommunikálni ezzel a viselkedéssel.

Nyilván eszem ágában sem lenne közeledni hozzájuk, de biztos ami biztos alapon már előre elutasítanak :D

2017. márc. 23. 21:42
 10/26 A kérdező kommentje:
7 Most mondjam azt, mennyire elcseszte reggel a sminkelést? Vagy milyen kócos a haja? Ilyesmikre gondolsz?
2017. márc. 23. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!