Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyes nők/lányok miért annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők/lányok miért annyira bunkók a szerényebb srácokkal?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 21:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség. Azt hiszed, gondolnak rád ennyit?
2017. márc. 23. 21:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Viccesen vissza kell oltani őket, miközben nem érint meg a szövegelésük. Nyilván ehhez sok gyakorlás kell, mert megjátszani ezt nem igazán lehet hitelesen.
2017. márc. 23. 21:46
 13/26 A kérdező kommentje:

11

Akkor lehet, hogy PUA szakzsargonnal élve pusztán "tesztelnek". :P

2017. márc. 23. 21:48
 14/26 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Tudom, hogy ezt akarják kommunikálni, de honnan jön ez nekik? Miért? Én sem közelednék ilyen lányhoz egyébként sem, az eddigiek is szerényebbek voltak.
2017. márc. 23. 21:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, puácska nyelven mi a tesztelés, de látom, nem tudod elfogadni a tényt, hogy egy másodpercre sem tűnik fel nekik, hogy a világon vagy.
2017. márc. 23. 21:59
 16/26 A kérdező kommentje:

15

De feltűnik nekik, hiszen bunkón viselkednek. A viselkedésnek pedig van célzottja.

2017. márc. 24. 00:39
 17/26 A kérdező kommentje:

14

Hát furák mindenesetre...de lehet, hogy ösztönös. Már úgy mennek ki az utcára, hogy nézelődnek a potenciális megfelelő partner iránt. És fontosnak érzik tudatni a náluk esélytelenekkel hogyan áll a szénájuk. Kicsit fura, de az egész viselkedésüket a párválasztás szempontjából kell vizsgálni.

2017. márc. 24. 00:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem csak a szereny pasik jonnek be. Azert persze lehet izmos. Szeretem a lagy kedvesseget. Regen bunko pasim volt es rajottem,hogy en kedves pasira vagyok. Mivel cicababa alakom van,ezert gondoljak a bunko alfahimek,h nyomulhatnak,de szepen elhajtom oket mind azonnal. Nem vagyok boldog egy bunko pasival. En alapvetoen bunko vagyok mindenkivel,de igyekszem kedves lenni,foleg azzal,aki velem kedves meg azzak,akit kedvelek. Nehafsradt vagyok vagy beteg es nem tudom visszafogni a bunkosagom.

Szoval altalaban nem a szemelyednek szol a bunkosag,hanem ilyen a szemelyisege az illeto lanynak.

N

2017. márc. 24. 08:01
 19/26 anonim ***** válasza:

NEM. Azért, mert a te faaszod áll, és állandóan azt nézed, hova dughatod, attól még mások nem ezt csinálják.

De ha ezt mondják a puácskák, hidd el nekik. Szánalmas vagy

2017. márc. 24. 11:01
 20/26 A kérdező kommentje:

19

Mi a te bajod? Miért vagy ilyen frusztrált? Megvertek?

2017. márc. 24. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!