Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tanuljak meg "táncolni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tanuljak meg "táncolni" és táncoljak egy bulin félénk férfiként?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem igazi tánc, de nekem halál ciki, és soha nem is táncoltam.

2018. júl. 28. 13:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
De ilyen tuc-tuc zenére is fel szoktak kérni nőket? És így lehet csajozni?
2018. júl. 28. 22:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Ciganygyerek: előadóművész és egyben énektanár ismerősöm szerint szinte BÁRKI meg tud tanulni (mások számára is élvezhetően) énekelni. Az ember bármiben fejlesztheti magát. Ha megvan az alaptudás, onnantól jön az önbizalom és az önfeledt "érzés". Van, akinek a vérében van, van, akiből ki kell csalogatni, gyakorolni, dolgozni rajta. A legtöbb készség és képesség fejleszthető. Plusz, ha a kérdező alapból egy visszahúzódóbb személyiség, az rátesz egy lapáttal.
2018. júl. 30. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!