Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tanuljak meg "táncolni" és táncoljak egy bulin félénk férfiként?
És mitől óvod? Wc-re esetleg nem akarod elkísérni, hogy még véletlenül se essen bele a wc kagylóba a kérdező?
Netről lehet a legjobban megtanulni sok mindent. Főzni is ma már az ember szinte onnan főz. Egy csomó tornagyakorlat is fent van.
Nehogy azt mond már, hogy aki netről tanul pl. főzni az gáz? Apukám onnan tanult meg, szóval maradj csendben.
Mennyi gátlásos szararc van itt...:D Veletek is qrvajól lehet bulizni, ha a hiúságotok fontosabb...
Ilyen gyökerek mellett sosem éreztem jól magam, pedig én sem vagyok az a hú, de komolytalan ember a mindennapokban. De bakker, bulizni nem azért kell, hogy te legyél a nagymenő és tökéletesen táncolj. Mindig figyelem középpontjába kerültek a bénább, ellenben magabiztos srácok és lehet, hogy röhögött rajtuk mindenki, de nem azért, mert szánalmasnak tartotta, hanem szórakoztatónak, hogy képes azzal a mozgással végigpörögni az estét. És volt az a pár "elit" szaros, aki sört kortyolgatva a távolban megvetően nézte őket, hogy körülöttük nyüzsgünk... Gondolom, ti is ilyen savanyú citromok vagytok, akikkel bulizni sem lehet egy jót, mert hőőénaztán nem csinálok magamból hülyét, még a végén kiröhögnek. ÉS AKKOR MI VAN?! A buli lényege, hogy az ember kicsit megőrüljön.
"És volt az a pár "elit" szaros, aki sört kortyolgatva a távolban megvetően nézte őket, hogy körülöttük nyüzsgünk..."
Ja, ez tipikus helyzet bulikban. :D A srácok egy része a sörét szorongatva szigorú arccal feszít (és önmagának se vallaná be, hogy nem meri elengedni és jól érezni önmagát, a tánctudásától függetlenül), aztán csodálkozik, hogy a csajok azokkal lógnak szívesen, akik akár direkt hülyén táncolnak, viccesek kihívják őket táncpárbajra stb.
Én nagyon egyszerűen megoldottam a kérdést: nem mentem soha buliba . Aki nem tud úszni ne menjen hajósnak,ennyi a történet.
Ismerkedni meg nem csak buliban lehet.Sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!