Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tanuljak meg "táncolni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tanuljak meg "táncolni" és táncoljak egy bulin félénk férfiként?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem igazi tánc, de nekem halál ciki, és soha nem is táncoltam.

2018. júl. 28. 13:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

És mitől óvod? Wc-re esetleg nem akarod elkísérni, hogy még véletlenül se essen bele a wc kagylóba a kérdező?

Netről lehet a legjobban megtanulni sok mindent. Főzni is ma már az ember szinte onnan főz. Egy csomó tornagyakorlat is fent van.

Nehogy azt mond már, hogy aki netről tanul pl. főzni az gáz? Apukám onnan tanult meg, szóval maradj csendben.

2018. júl. 28. 17:43
 12/22 A kérdező kommentje:
A mozgáskoordinációm, ügyességem átlag feletti (pl. labdajátékok), gondolom, a tánchoz is hasonló érzék kell.
2018. júl. 28. 18:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem is erted, amit irok. Ha mar a fozest hoztad fe peldanak. Ha nem valami jol fozol, de azert eheto, nyugodtan fozhetsz a gyerekeidnek, ferjednek, de egy eskuvore mondjuk, ne te fozzel. Ugyenez a tanc, lehet tancolni akkor is, ha nem tudsz, de van az a helyzet, mikor nem kene eroltetni. En ugy erzem, ha elmegyek egy buliba, ahol ismeretlen emberek vannak, jo nok, akiket fel is szeretnek szedni, nem fogok tancolni, ha nem tudok.
2018. júl. 28. 18:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is bénán táncolok, de amikor tényleg jól érzem magam buliban, simán odajönnek csajok táncolni velem, mert látják, hogy jókedvem van, felszabadult vagyok és leszarom, mit gondolnak rólam mások.
2018. júl. 28. 18:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Vannak ám tánctanfolyamok,persze nem a keringősre gondolok,hanem modern bulis táncokat oktatnak. Messze ki tud tűnni egy ilyen képzettebb egyén a sok lötyögős egyet jobbra egyet balra toporgós kalimpálós tömegből,és akkor bizony jönnek a csajok is .Szóval ahogy Lenin elvtárs mondta : tanulni,tanulni,tanulni :D
2018. júl. 28. 19:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Mennyi gátlásos szararc van itt...:D Veletek is qrvajól lehet bulizni, ha a hiúságotok fontosabb...

Ilyen gyökerek mellett sosem éreztem jól magam, pedig én sem vagyok az a hú, de komolytalan ember a mindennapokban. De bakker, bulizni nem azért kell, hogy te legyél a nagymenő és tökéletesen táncolj. Mindig figyelem középpontjába kerültek a bénább, ellenben magabiztos srácok és lehet, hogy röhögött rajtuk mindenki, de nem azért, mert szánalmasnak tartotta, hanem szórakoztatónak, hogy képes azzal a mozgással végigpörögni az estét. És volt az a pár "elit" szaros, aki sört kortyolgatva a távolban megvetően nézte őket, hogy körülöttük nyüzsgünk... Gondolom, ti is ilyen savanyú citromok vagytok, akikkel bulizni sem lehet egy jót, mert hőőénaztán nem csinálok magamból hülyét, még a végén kiröhögnek. ÉS AKKOR MI VAN?! A buli lényege, hogy az ember kicsit megőrüljön.

2018. júl. 28. 19:59
 17/22 anonim ***** válasza:

"És volt az a pár "elit" szaros, aki sört kortyolgatva a távolban megvetően nézte őket, hogy körülöttük nyüzsgünk..."

Ja, ez tipikus helyzet bulikban. :D A srácok egy része a sörét szorongatva szigorú arccal feszít (és önmagának se vallaná be, hogy nem meri elengedni és jól érezni önmagát, a tánctudásától függetlenül), aztán csodálkozik, hogy a csajok azokkal lógnak szívesen, akik akár direkt hülyén táncolnak, viccesek kihívják őket táncpárbajra stb.

2018. júl. 28. 20:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nagyon egyszerűen megoldottam a kérdést: nem mentem soha buliba . Aki nem tud úszni ne menjen hajósnak,ennyi a történet.

Ismerkedni meg nem csak buliban lehet.Sőt..

2018. júl. 28. 20:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Csak lesz egy buli, és lesz ott egy lány. Bár nem tudom, szoktak-e így táncolni bulikban lányokkal.
2018. júl. 28. 20:51
 20/22 anonim ***** válasza:
A kulcs a zene. Az ember arra a zenére tud igazán táncolni ami tényleg beindítja.
2018. júl. 28. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!