Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesit hogy a baratom mas lanyok kepeit likeolgatja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemreg eszrevettem hogy a baratom nehany lany kepeit szivezgeti instan.De meg csak nem is ismeretleneket. Az egyik az a csaj aki tonkre akarta tenni a kapcsolatunkat es ossze akart jonni a baratommal. A masik szinten hajtott ra. Es nem csak normalis kepek. Nem. Van amelyikbe a csaj bikiniben van meg olyan amin hattal all es ugye a seggen van a lenyeg. Annyira feltekennye tesz. Ez normalis hogy ennyire kiakadok ezen?2018. júl. 27. 19:40
1/9 anonim válasza:
Mikor lesz az esküvőtök? nagyon régen voltam esküvőn.
2/9 próbálokkedveslenni válasza:
Ha azt mondjuk, hogy nem normális, akkor abbahagyod és megnyugszik a lelked?
Téged ez a dolog zavar. Szépen elmondod neki. Ő pedig vagy abbahagyja vagy keresel másik fazont, aki nem cselekszik így.
5/9 anonim válasza:
Masztizik is rájuk ebben biztos lehetsz.
6/9 anonim válasza:
Vagy mikor éppen ketten csináljátok közben ezekre a lányokra gondol
7/9 anonim válasza:
Már megint az a fránya közösségi oldal...
8/9 laonda38 válasza:
Szia.
ugyan ebben a szituációban voltam!
Mindenképpen jelezd neki,!
Ez nem igazán egészséges egy kapcsolatban.
Sajnos nem vagy neki elég!!!
9/9 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy a legértelmesebb válasz sosincs értékelve?
Miért a gyenge viccelődés más problémáján kap 100%-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!