Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdeznék. Mit szóltok ha a kiszemelt így gondolkozna?
"Papíron" rendes kapcsolatra vágyom, valóságban meg olyan lenne mint egy szexkapcsolat.
Tehát: Nem szeretném felvállalni, titokban menne. Vágyom szeretetre, elmélyült beszélgetésekre stb mint egy komoly kapcsolatban.
Barátság extrákhoz hasonlít, de számomra ez sem lenne működőképes, mivel azt nem tudnám tolerálni ha mellettem mással is csinálná.
Valaki volt hasonló érzéssel? Elmúlt? 22/L
Nem értem, miért támadjátok, mikor sokkal több pasi akar ilyet, mint ahány nő... De persze azt tolerálható...
(Nem, nem azért mondom, mert akarnék ilyet, ez a lehető legrosszabb felállás, amit magamnak el tudnék képzelni. Mondjuk nem is aktuális, mivel 3 éves kapcsolatom van, de régen is inkább 1 alkalmas szex ha nagyon muszáj, vagy kerestem normális kapcsolatot. Ez a "van, de mégsincs" nem az én asztalom, de mást nem ítélek el érte, AMENNYIBEN LEFEKTETI AZ ELEJÉN, vagyis nem hülyíti a másikat többel, mint engem anno az egyik "ex", akinek csak a p¡csám kellett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!