Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakat kérdeznék. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdeznék. Mit szóltok ha a kiszemelt így gondolkozna?

Figyelt kérdés

"Papíron" rendes kapcsolatra vágyom, valóságban meg olyan lenne mint egy szexkapcsolat.

Tehát: Nem szeretném felvállalni, titokban menne. Vágyom szeretetre, elmélyült beszélgetésekre stb mint egy komoly kapcsolatban.

Barátság extrákhoz hasonlít, de számomra ez sem lenne működőképes, mivel azt nem tudnám tolerálni ha mellettem mással is csinálná.

Valaki volt hasonló érzéssel? Elmúlt? 22/L

2018. júl. 26. 13:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
jöhet! :)
2018. júl. 26. 14:27
 12/25 A kérdező kommentje:
#9 Ugyanúgy szeretném mint azok, akik felvállalják. Az sem baj, ha szex nem tökéletes.
2018. júl. 26. 14:27
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék több privátot...
2018. júl. 26. 14:29
 14/25 anonim ***** válasza:

Én ugyanerre vágyom jelenleg.

32F

2018. júl. 26. 14:29
 15/25 anonim ***** válasza:
benne lennék :)
2018. júl. 26. 14:37
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
Asszem nem kell nő nekem.
2018. júl. 26. 14:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha az elején ez le van tisztázva akkor nem gond.
2018. júl. 26. 14:56
 18/25 anonim ***** válasza:

Titkolni és felvállalni egy kapcsolatot nem ugyanaz az én értelmezésemben, ki is fejtem miért. Jelenlegi párommal nem vállaltuk fel a közösségi hálón a kapcsolatunkat, de nem bujkálunk és nem titkoljuk a kapcsolatunkat, bűszkén vagyunk egymás oldalán. Úgy gondoljuk, hogy akik közelebbről ismernek tudják, hogy együtt vagyunk, akik csak ismerősök, azoknak teljesen tök mindegy hogy ki kivel van együtt, teljesen hidegen hagyja őket. Meg hát magánügyünket nem akarjuk kiteregetni, senkinek semmi köze nincs hozzá. Persze nem ítélem/ítéljük el akik nyilvánosan nyilt lapokkal élik az életüket, de nekünk fontosabb a magánszféra, mint a likevadászgatás :D

Szóval a szavaidból inkább te is hasonlót képzelsz el, egy tartós kapcsolatot, de nem mindenki szeme előtt. Azért egy szexkapcsolat az nem a mély érzelmekről szól, csupán a testiségről, ha erre fele hajlasz akkor ne legyél haragban a társad iránt, ha ő más fele is kacsingat, ha meg zavar, mint ahogy írtad, akkor te nagyon nem csak egy dugópajtira vágysz.

Szerintem a kérdésedre is választ kaptál, szóval nem itélem el, sőt jelenlegi párommal is hasonló kapcsolatban élünk.

2018. júl. 26. 14:58
 19/25 anonim ***** válasza:
56%

Sosem értettem azokat a nőket, akiknek össze-vissza bäszni lenne kedvük, de annyi nincs bennük, hogy felvállalják. Keresztény a család, vagy mi? :D Nevetséges.

Legyél erkölcsös, vagy legyél nyíltan "szabad természetű"...

22N

2018. júl. 26. 15:07
 20/25 anonim ***** válasza:

" Es ezek a mai nok."

Olvas egy kérdést és "ezek a mai nők, az összes". lol

2018. júl. 26. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!