Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lesz úgy barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz úgy barátnőm ha csak a nagyon csinos szép nőkre áll fel akik általában nem akarnak?

Figyelt kérdés

Voltak barátnőim de egyszerűen nem állt fel rájuk mert duci volt vagy kis melle volt vagy egyszerűen csúnya volt.

Viszont mikor nagyon csinos fizetős nőknél voltam nagyon felállt.

Ilyen felszínes lennék? Ilyenkor hogyan tudom leadni az igényeket hogy legyen nőm? Mert már 36 éves vagyok és még se család semmi.

2018. júl. 25. 07:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Előbb az énképedet kellene helyrerakni (mondjuk pszichológus), és akkor nem kompenzálnál a nőzéssel hanem élveznéd. Akinek attól áll fel egy nőre, hogy az menőn néz ki, divatos testalkatú, az nem kapcsolatot keres, hanem kompenzál, hogy na ilyen nőt is meg tudok szerezni(nem véletlen a fizetős csajokhoz járás sem, aki fizetős, annak ez a munkája, hogy egész nap jól nézzen ki, ha felszednél egy most csinosnak látott húsvér nőt, holnap lemossa a sminket, előjön macinaciban, felszed pár kilót és arra sem fog felállni.) Költsd szerintem egy pszichológusra a fizetős csajokra szánt pénzt (lehet 2 terápiás ülés is kijön egy órányi nőzés árából), különben ugyan lehet fizetős nőd, de boldog párkapcsolatod, gyereked, családod az nem...
2018. júl. 25. 09:46
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Hagyjuk már ezt a "boldog" párkapcsolat dolgot, kifelé persze nagyon boldognak tűnik sok pár, de ismerek jó néhány ilyen kapcsolatot és tudom, hogy színfalak mögött elég nagy problémák vannak. :D Szerintem ne erőltesd, maradj inkább a szép prostiknál.
2018. júl. 25. 10:34
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Egy szerintem elevenek kezdjél kapcsolatot olyan nőkkel, akik valamiért nem tetszenek.
2018. júl. 25. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahha, szóval titeket senki ne bántson, mert ilyenek vagytok, de ha mondjuk én nem tudok benedvesedni valami nyeszlet igénytelen fickóra, akkor felszínes qrva vagyok, még úgy is, hogy veled ellentétben megpróbáltam (és sikerült is azt hiszem) felnőni az ideálom szintjére.

Hát érdekes.

2018. júl. 25. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, max olyanok mint eddig.

Jó nők nem állnak meg egy 163 cm-s férfinak, főleg ha az nem is jóképű.

2018. júl. 25. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Már réges rég feltalálták a viagrát és olcsóbb változatait. Használd ezen csodás szereket és a birkára is fel fog állni :D Avagy maradj a fizetős nőknél,az sem rossz ám,változatos ,mindig más..mert a hidd el a legszebb nőt is unja már valaki.
2018. júl. 26. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!