Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme olyan nővel komolyabban foglalkozni akinél nem tudom elérni, hogy - nem érdekből - hozzámszóljon?
Járok egy nyelvtanfolyamra, a csoprotban van egy csaj aki nagyon tetszik elég jól néz ki - talán túlságosan is... - olyan 10-ből hetesnek mondanám. Szoktunk néha beszélgetni és természetesen szimpatikus, gondoltam el kellene hívni valahova, vagy valamilyen módon konkrétan kezdeményezni.
A probléma csak az hogy olyan még nem volt, hogy ő magától hozzámszóljon és ne házi feladatot, vagy papírokat vagy valami mást kérjen amiből haszna van. Tehát visszafelé nemigen látszik az érdeklődés.
Mi a véleményetek, foglalkoznátok komolyabban a hölgyeménnyel?
8.: Az hogy jól néz de azért messze nem a szupermodell kategoria. Olyan 7es. A feneke például lapos, melle kicsi, a tekintete kicsit túl szigorú.
Kb ennyi a negatívum külsőségeknél.
Azért írtam hogy túlságos is, mert a viselkedése kissé flegma, pökhendi, kissé nyátsza a megközeleithetetlent stb. Olyan tipikus "jónősen viselkedik". Volt hoyg kérdeztem valamit tőle és ilyen flegma grimasz volt a válasz.
Ja és van még egy gond hogy ő szlovák én pedig ugye magyar vagyok:)
Részemről ez nem gond, fordítva nem tudom...
Ezek negatívumok, de azért bőven bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!