Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi szöveg miért szüntet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi szöveg miért szüntette meg a tinder matcheimet?

Figyelt kérdés
Korábban szöveg nélkül, csak képekkel hetente átlagosan 3 matchem volt, ebből többség vissza se köszönt, ritka, hogy egy értelmes mondatot is kinyögött volna bármelyikük is, de ez most nem számít, a lényeg a matchek száma. Pér hete írtam szöveget is a profilomhoz mégpedig a következőt: “183cm. Egyszerű, letisztult, őszinte, régimódi ‘jófiú’. Szabadidőmben sportolok, bulizni járok, olvasok, konyhában kotyvasztok, haverokkal császkálok, kutyázok... Nem keresek semmi extrát, csak olyan tulajdonságokat, amik a legalapvetőbbek, mégis manapság a legritkábbak. Egy szelíd, értelmes, humoros, de ha kell komoly, kedves, jószívű, empatikus lányt keresek.” Amióta ezt kiírtam egyetlen matchem se volt. Ez miért matchblokkoló szöveg? Elsősorban női véleményeket várok.

2018. júl. 24. 08:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy munkakerülő tróger VAGY, hanem azt, hogy a csáskálós kifejezésből elsőnek arra tudnék asszociálni :)

Mit "nem értesz" azon, hogy miért negatívum? :D Hiszen írtam, nem szimpatikus, unalmas, időrabló, magányos, és sokan teljesen belebuzulnak.

Az meg, hogy a kollégád meg a csaja milyen, egy dolog. Ők az összes ember, akit ismersz? :D

2018. júl. 24. 12:27
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem, de a legelső ember aki itt ült épp mellettem, egyből ilyen, nem ők az összes ember, de nagyon sok ilyesmi embert ismerek. Azt meg értettem, hogy nem konkrétan rám mondod, hogy tróger vagyok, én meg csak elmagyaráztam, hogy mit akartam azzal mondani. De tényleg, visszaolvasva nagyon idióta szavakat tudok használni néha :D
2018. júl. 24. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!