Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi szöveg miért szüntette meg a tinder matcheimet?
olyan tulajdonságokat, amik a legalapvetőbbek, mégis manapság a legritkábbak
Ez ilyen kétségbeesett, kiégett “nem kellek a lányoknak” szöveg. Mármint nekem tökre az jön le, hogy elkeseredett és szerencsétlen vagy a szerelemben, ráadásul kész listát írsz, hogy milyennek kéne lennie egy nőnek. Szerinted kinek tetszik, ha valaki alapból elvárásokkal indít, ahelyett, hogy csak lazán élvezné az életet és majd alakul, ami alakul?
"Szerinted kinek tetszik, ha valaki alapból elvárásokkal indít, ahelyett, hogy csak lazán élvezné az életet és majd alakul, ami alakul?"
Szerintem nincs baj az elvárásokkal, és véleményem szerint visszataszító, ha azt írják ki a lapjukon, vagy sugárzik a randikon, hogy "csak itt vagyok, randizgassunk és aztán majd kialakul". Nő vagyok, és konzekvensen kerülöm az ilyen pasikat, mert számomra kiábrándító. Tudja miat akar, és legyen határozott! Szerintem csak azzal van a gond, ahogy ezt kommunikálni próbálja. "kotyvasztok", "császkálok", "jófiú".
"183cm."
Most komolyan? A magasságod az ELSŐ tulajdonságod, amit közölni kívánsz? Ez a legfontosabb?
"Egyszerű, letisztult, őszinte, régimódi ‘jófiú’."
Hmm. Engem eddig még csak olyanok r****coztak le és bántottak nagyon, akik saját magukat "jófiú"-ként mutatták be, és ezt hallottam mjár több lánytól is, a helyedben ezt nem írnám ki. Majd megismer, és akkor megtudja, hogy rendes vagy vagy udvarias vagy nálad éppen mit takar ez.
"Szabadidőmben sportolok, bulizni járok, olvasok, konyhában kotyvasztok, haverokkal császkálok, kutyázok."
Ha valaki csak annyit ír magáról, hogy "sportol", azok legtöbbször kondiznak, nekem meg nem szimpi, ha valaki heti 5 nap a súlyzókat nyüstöli.
Bulizás szintén nem túl vonzó hobbi.
Olvasás már jobb, az én érdeklődésem ezzel felkeltenéd :D
A "kotyvasztás"-t nem teljesen értem, bájitalokat gyártasz, vagy mi? :D Írd inkább, hogy sütsz-főzöl...
"haverokkal császkálok" - erről valami lump munkakerülő tróger ugrik be egyből, bocsi :D
"Nem keresek semmi extrát, csak olyan tulajdonságokat, amik a legalapvetőbbek, mégis manapság a legritkábbak."
Fú, a falnak tudnék menni ilyen "manapság már mindenki elkorcsosult, ritka a normális ember" mentalitású egyénektől.... Érdekes, az én környezetemben miért nem ritka az, hogy valaki értelmes, kedves, stb? Ne csináljunk már úgy, mintha valami kihalófélben levő állatot keresnénk :D
"Egy szelíd, értelmes, humoros, de ha kell komoly, kedves, jószívű, empatikus lányt keresek"
Ember, ez alapján kb minden második nő megszólítva érezheti magát... mellesleg ezek kb mindenkinek kellenek egy kapcsolathoz.... Jó hogy nem azt írod oda, hogy "egy lányt keresek" :D Erre senki nem fogja felkapni a fejét, hogy "jé, velem pont összeillene!", mert annyira alap és annyira általános tulajdonságok...
Nekem tetszik ez a szöveg, tehát biztosan velem van a baj :D
Igaz, nem is tinderezek és hasonlók.
Nem szeretem, mikor valaki vagy a saját vagy a másik nemet kritizálja, csak ő a kivétel, és csak én lennék a másik.
Soha nem találkoztam olyan lánnyal, akinek tetszett volna, hogy a nemét lenézik. Abban mindig ott van, hogy téged is le foglak, ha nem kapod be gyorsan a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!