Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi szöveg miért szüntet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi szöveg miért szüntette meg a tinder matcheimet?

Figyelt kérdés
Korábban szöveg nélkül, csak képekkel hetente átlagosan 3 matchem volt, ebből többség vissza se köszönt, ritka, hogy egy értelmes mondatot is kinyögött volna bármelyikük is, de ez most nem számít, a lényeg a matchek száma. Pér hete írtam szöveget is a profilomhoz mégpedig a következőt: “183cm. Egyszerű, letisztult, őszinte, régimódi ‘jófiú’. Szabadidőmben sportolok, bulizni járok, olvasok, konyhában kotyvasztok, haverokkal császkálok, kutyázok... Nem keresek semmi extrát, csak olyan tulajdonságokat, amik a legalapvetőbbek, mégis manapság a legritkábbak. Egy szelíd, értelmes, humoros, de ha kell komoly, kedves, jószívű, empatikus lányt keresek.” Amióta ezt kiírtam egyetlen matchem se volt. Ez miért matchblokkoló szöveg? Elsősorban női véleményeket várok.

2018. júl. 24. 08:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen sejtettem, hogy a szöveg lesz a hiba. Pedig nekem amúgy pont az ilyesmi szövegek tetszenek női oldalról. Nagyjából átlátom a személyiségét így elsőre, kiindulási pontnak jó, és ilyenből lehet egyből beszélgetést eszkábálni. Ezzel szemben a csajok nagyrésze semmit se ír vagy azt írja, hogy “te írj nekem, végülis te vagy a férfi, én nem fogok”, ami aztán nagyon frappáns és sokatmondó :D Aztán ha meg nincs semmi szöveg, akkor kezdetnek sok alapom nincs, a képei alapján kell valami kiindulást fabrikálnom, azt meg tapasztalatok alapján nagyon nem szeretik :D Amúgy meg lehet, sőt biztosan unalmas meg béna a szövegem, de hazudni nek fogok, tényleg ilyen vagyok, meg ezeket csinálom, így bemutatkozásba humort csempészni bem igazán tudok, az túl erőltetett lenne, beszélgetés során már siman tudnék humorizálni, csak oda el se jutok :D Na de mindegy, köszönöm a kommenteket.
2018. júl. 24. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

olyan tulajdonságokat, amik a legalapvetőbbek, mégis manapság a legritkábbak

Ez ilyen kétségbeesett, kiégett “nem kellek a lányoknak” szöveg. Mármint nekem tökre az jön le, hogy elkeseredett és szerencsétlen vagy a szerelemben, ráadásul kész listát írsz, hogy milyennek kéne lennie egy nőnek. Szerinted kinek tetszik, ha valaki alapból elvárásokkal indít, ahelyett, hogy csak lazán élvezné az életet és majd alakul, ami alakul?

2018. júl. 24. 10:16
 13/22 A kérdező kommentje:
A magasságomat azért írtam oda, mert sokaknak számít ez, maguknál alacsonyabb férfit nem igazán akrnak. És amúgy tényleg elég idétlen szavakat haszbáltam :D
2018. júl. 24. 10:18
 14/22 anonim ***** válasza:

"Szerinted kinek tetszik, ha valaki alapból elvárásokkal indít, ahelyett, hogy csak lazán élvezné az életet és majd alakul, ami alakul?"

Szerintem nincs baj az elvárásokkal, és véleményem szerint visszataszító, ha azt írják ki a lapjukon, vagy sugárzik a randikon, hogy "csak itt vagyok, randizgassunk és aztán majd kialakul". Nő vagyok, és konzekvensen kerülöm az ilyen pasikat, mert számomra kiábrándító. Tudja miat akar, és legyen határozott! Szerintem csak azzal van a gond, ahogy ezt kommunikálni próbálja. "kotyvasztok", "császkálok", "jófiú".

2018. júl. 24. 10:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Valóban szarul alakultak az eddigi kapcsolataim. Legutóbbi barátnőm sose panaszkodott rám semmi miatt, mindent meg tudtunk beszélni, nem korlátoztam le sose, nem is csalt meg, de kiszeretett belőlem valamiért, szakítottunk békésen, összejött valkivel szinte hirtelen, gondolom már amikor velem volt már akkor megismerkedtek, aztán a csávó felcsinálta, gyereke lett a csajnak, amit nem abortuszoktak, majd a csávó megcsalta őt, és az exem kuncsorogni próbált hozzám vissza. Elegem volt a hülye nőkből, a biztos pontot keresem.
2018. júl. 24. 10:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"183cm."

Most komolyan? A magasságod az ELSŐ tulajdonságod, amit közölni kívánsz? Ez a legfontosabb?

"Egyszerű, letisztult, őszinte, régimódi ‘jófiú’."

Hmm. Engem eddig még csak olyanok r****coztak le és bántottak nagyon, akik saját magukat "jófiú"-ként mutatták be, és ezt hallottam mjár több lánytól is, a helyedben ezt nem írnám ki. Majd megismer, és akkor megtudja, hogy rendes vagy vagy udvarias vagy nálad éppen mit takar ez.

"Szabadidőmben sportolok, bulizni járok, olvasok, konyhában kotyvasztok, haverokkal császkálok, kutyázok."

Ha valaki csak annyit ír magáról, hogy "sportol", azok legtöbbször kondiznak, nekem meg nem szimpi, ha valaki heti 5 nap a súlyzókat nyüstöli.

Bulizás szintén nem túl vonzó hobbi.

Olvasás már jobb, az én érdeklődésem ezzel felkeltenéd :D

A "kotyvasztás"-t nem teljesen értem, bájitalokat gyártasz, vagy mi? :D Írd inkább, hogy sütsz-főzöl...

"haverokkal császkálok" - erről valami lump munkakerülő tróger ugrik be egyből, bocsi :D

"Nem keresek semmi extrát, csak olyan tulajdonságokat, amik a legalapvetőbbek, mégis manapság a legritkábbak."

Fú, a falnak tudnék menni ilyen "manapság már mindenki elkorcsosult, ritka a normális ember" mentalitású egyénektől.... Érdekes, az én környezetemben miért nem ritka az, hogy valaki értelmes, kedves, stb? Ne csináljunk már úgy, mintha valami kihalófélben levő állatot keresnénk :D

"Egy szelíd, értelmes, humoros, de ha kell komoly, kedves, jószívű, empatikus lányt keresek"

Ember, ez alapján kb minden második nő megszólítva érezheti magát... mellesleg ezek kb mindenkinek kellenek egy kapcsolathoz.... Jó hogy nem azt írod oda, hogy "egy lányt keresek" :D Erre senki nem fogja felkapni a fejét, hogy "jé, velem pont összeillene!", mert annyira alap és annyira általános tulajdonságok...

2018. júl. 24. 11:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#14 Nyilván legyenek az embernek elvárásai, de mikor úgy kezdesz ismerkedni valakivel, hogy máris egy listányi sablonos tulajdonságnak kell megfelelned(kedves értelmes humoros, bakker ennél sablonosabb tényleg nemis lehetne), az is elég kiábrándító. Legalábbis nekem.
2018. júl. 24. 11:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ez a szöveg, tehát biztosan velem van a baj :D

Igaz, nem is tinderezek és hasonlók.

2018. júl. 24. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, mikor valaki vagy a saját vagy a másik nemet kritizálja, csak ő a kivétel, és csak én lennék a másik.

Soha nem találkoztam olyan lánnyal, akinek tetszett volna, hogy a nemét lenézik. Abban mindig ott van, hogy téged is le foglak, ha nem kapod be gyorsan a farkam.

2018. júl. 24. 12:08
 20/22 A kérdező kommentje:
“Haverokkal császkálok” alias nem otthon ülök a gép előtt egész nap. Nem vagyok munkakerülő, koromhoz képest bőven jól keresek diploma nélkül is, és nem a mai élvezeteknek élő pénzt elszórós tróger vagyok, hanem azért tervezek a jövőre. “Konyhában kotyvasztok” alias sütni főzni képes férfi. A sport valóban kondit takar, ezt nem teljesen értem miért negatívum . Én valóban úgy érzem, hogy sok az elkorcsosult ember, mindkét oldalon. “Ember, ez alapján kb minden második nő megszólítva érezheti magát... mellesleg ezek kb mindenkinek kellenek egy kapcsolathoz...” Ebben pedig nagyon nagyot tévedsz. Sokaknak abszolút nincs szüksége ehhez egy kapcsolathoz. Legközelebbi személy aki eszembejut, a kollegám és csaja. A kollegám kb hetente megcsalja a csaját, már volt, hogy treesome-ba akart hívni egy csajhoz, alapból vagyok olyan hülye, hogy kapcsolaton kívül nekem nem kell szex, másik pedig, hogy egy megcsaláshoz nem asszisztálok. Elég gyengeelméjű a srác kultúrálatlan szemét ember, de vicces nagyon, ez tény. A barátnője pedig nagyon szép az is tény, de volt szerencsém beszélgetni vele, mint kiderül, annyi esze van mint egy darab papírnak. Ez bőven elég egy 3 éves kapcsolathoz. Nem nézem le őket ezért. De én erre nem vágyok, legyen bizonyos értelmi szintje a keresett nőnek, a többi tulajdonság pedig nem mindig velejárója, azok is fontosak nekem. Szóval ezeket akarták tömören magukba foglalni a soraim.
2018. júl. 24. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!