Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez nem gáz ismerkedési szöveg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem gáz ismerkedési szöveg Facebookon?

Figyelt kérdés
Megláttam a képedet, és nem bírtam ki hogy Facebookon ne írjak rá egy ilyen szép nőre, mint amilyen te vagy.
2018. júl. 9. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

A facebookon megírod neki, hogy a fb-írsz?

De ez a kisebbik gáz.

2018. júl. 9. 17:19
 2/11 A kérdező kommentje:
A pasi írta ezt nekem.
2018. júl. 9. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem facebookon ismerkedni alapból gáz.

Ez a szöveg meg még az átlagnál is lejjebb van :D

2018. júl. 9. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Miért lenne gáz a fészbúkon ismerkedni?
2018. júl. 9. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezért:

[link]

2018. júl. 9. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Gáznak gáz, de ha szimpatikus az illető én beszélgetnék vele és aztán dönteném-e el, hogy gáz-e.
2018. júl. 9. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gyenge önkontrollja lehet, és kb annyi benne a felelősségvállalás, mint egy óvodásban. "Igaz, hogy elvettem a Pistike csokiját, de hát az olyan finom, hogy muszáj volt."
2018. júl. 9. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Egyre többen hiszik h a facebook és a gyakori kérdések társkereső meg szexpartner kereső sajnos.

35N

2018. júl. 9. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

"Gáznak gáz, de ha szimpatikus az illető én beszélgetnék vele" - ennyi a lényeg. Az utca társkereső? Nem. A diszkó társkereső? Nem. A könyvtár társkereső? Nem. A GYK társkereső? Nem. A villamos társkereső? Nem. A komp társkereső? Nem.

Napestig lehetne sorolni, de nincs értelme. A lényeg, hogy attól, hogy nem társkeresésre készítették, simán használható arra is. És ha a megcélzott személynek szimpatikus vagy, akkor lehet tovább lépni, ha nem, akkor megkapod, hogy "ez nem társkereső!!!44!!".

2018. júl. 9. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

A konyhapult sem ágy, mégis sokan dugnak rajta. Annyira röhejesnek tartom azokat az embereket akik meg akarják szabni mit mire kell használni.

Teljesen rugalmatlanok, kb. ilyen droid szint, mintha a programozasa nem engedné valaminek a más rendeltetésű használatát. Szerintem ezek az emberek egyszerűen félnek vagy nem tudnak gondolkodni, nincs bennük kreatív, előremutató attitűd.

Egyszerűen buták na. Itt gyakran látni ezt és nem is meglepő, rengeteg buta ember van itt.

A hab a tortán az amikor valaki elkezd panaszkodni, hogy társkeresőn nem talál megfelelő embert majd a végén szisztematikusan felsorolja a fél világot vagy tevékenységet, hogy ő hol nem hajlandó ismerkedni.

A szöveg meg szerintem elég béna attól még. Bár egy vadidegen embernek amúgy sem egyszerű bármit irni elsőre.

2018. júl. 10. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!