Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak szerint az a normális, ha megdghat az első vagy második randinkon?
Amúgy hol ismerkedsz?:D
Pl. Nekem volt olyan problémám, hogy Tinderen ismerkedtem xD aztán az tudatosult bennem, hogy a pasiknak java része úgy gondolkodik, hogy “tinderen csak szexre való nők vannak”, ezt feltételezik bárkiről, aki tindert használ. Emiatt aztán töröltem az app-ot.
Nem lehetséges, hogy neked is hasonló a gondod?
Én is ugyanezt tapasztalom... És azok a legrosszabbak, akik úgy indítanak, hogy ők nem "olyanok", de 20 perc múlva kiderül, hogy mégis csak...
Nincs kivétel, csak van, aki még saját magának sem vallja be.
És hogy miért ilyenek? Mert a férfiaknak előbb ki kell próbálniuk azt, amit végül megtartanak. Ez van...
Mert sok nő hagyja. Figyu, televagyunk kuurvákkal, iszonyat sok retek ribnc van és most az első randin szexelés a legkevesebb. A férfiak mindent megkapnak a töviganáltól a gumi nélküli szexen át a gruppenig.
Aki normális, az meg ellenállhat, én is azt teszem, mert ezeket egyszerűen nem viseli el a gyomrom, de tudnia kell, hogy simán lesz kereslet a kérésre és sajnos a legtöbb esetben már egyenesen prűdnek számít az, aki nem "próbálja ki" a másikat az első pár randik egyikén. Nem veled van a baj semmiképp, csak egyszerűen más a trend. És az emberek nem tepernek sokat, ha van könnyebb út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!