Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi értelme Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi értelme Pesten barátnőt keresnem?

Figyelt kérdés
Egyetemre megyek Pestre.De úgy értem,hogy az egyetem ugye csak 3 év.Összejönnék egy lánnyal ott az egyetemen vagy Pesten találnék valami lányt,akivel összejönnék.Ha lediplomázok,vége van az egyetemnek,visszakerülök ugyan ide ahol most vagyok,ebbe a lepusztult,vidéki kisvárosba.A csajt meg a büdös életben nem látnám soha többet.

2018. júl. 22. 21:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Pesten mindennek sokszorosa az ára,mint vidéken.Egyszerűen nem éri meg Pesten élni.Az albérlet és a rezsire a fizetés sem lenne elég.Legalább 200 nettót kéne keresni hogy fenntartsam magam.Egy büfészakos diplomával meg nem fogok ennyit keresni
2018. júl. 22. 23:50
 22/27 A kérdező kommentje:
Dolgozni vidéken is lehet.Nem kell ahhoz Pesten albérletben lakni
2018. júl. 22. 23:51
 23/27 anonim ***** válasza:
Nincs értelme barátnőt keresni Pesti csaj szoba se fog állni veled. Olyan negativ vagy h fáj,előre elonyveled h semmi fog sikerülni,hát nem is fog,az egyetem se.. Csodálom h elengednek anyuék pestre kollégiumba.
2018. júl. 22. 23:53
 24/27 próbálokkedveslenni ***** válasza:

"Egy büfészakos diplomával meg nem fogok ennyit keresni"

Mi a frásznak végzel el egyáltalán büfészakos diplomát, ha még te is így jellemzed? oO

2018. júl. 23. 00:36
 25/27 A kérdező kommentje:

Én nem negatívan állok hozzá.Ez az igazság.

Szerinted hogy tartsak meg egy csajt az egyetem után,ha 140 km lesz köztünk?Vagy mégtöbb,mert ő mondjuk Nyíregyházáról jött.

Anya nem akarja hogy felvegyenek Pestre,nem akarja hogy elmenjek.

Amikor jelentkeztem még nem gondoltam hogy büfészak.

2018. júl. 23. 02:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Anya nem akarja hogy felvegyenek Pestre,nem akarja hogy elmenjek.

Azt hiszem kezdem sejteni hol van a kutya elásva. Neked saját életed se lesz Muci mert Anyukád szoknyájárol lekéne kezdetnek szakadni,egyetemistaként illendő volna már,mert ha anyukád nem akarja neked még szexkapcsolatod se lesz nővel nem hogy párkapcsolat és barátnő azt itt kimerem jelenteni..

2018. júl. 23. 02:29
 27/27 A kérdező kommentje:
Ha szerzek is barátnőt,akkor sem tudom majd megtartani.Hogy tartsak meg egy csajt 140 km távolságból?
2018. júl. 23. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!