Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi értelme Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi értelme Pesten barátnőt keresnem?

Figyelt kérdés
Egyetemre megyek Pestre.De úgy értem,hogy az egyetem ugye csak 3 év.Összejönnék egy lánnyal ott az egyetemen vagy Pesten találnék valami lányt,akivel összejönnék.Ha lediplomázok,vége van az egyetemnek,visszakerülök ugyan ide ahol most vagyok,ebbe a lepusztult,vidéki kisvárosba.A csajt meg a büdös életben nem látnám soha többet.

2018. júl. 22. 21:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor járj oda egyetemre vidékre,amugy is a vidéki fiatalok 90 % pestre akar jonni mert olyan jo vidéken..Hagyjuk már vidékről jöttem fel anno nem mai csirke vagyok de soha nem mennék vissza,főleg nem egy pénznyelo macerás családi kertes házba.. Ilyen negativsággal meg sose lesz senkid mert ugyis lelép amint megszolalsz és látja h tesze tosza vagy..
2018. júl. 22. 22:53
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Amúgy "mi" is Budapest melletti kis falvakban nézünk lakást, házat.

Koli esetleg? Amikor egyetemre jártam nem kaptam kolit, viszont együtt laktam 4 emberrel, de voltak olyanok is, akik házat béreltek többen.

Ez így megy.

2018. júl. 22. 22:57
 13/27 anonim ***** válasza:

Meg van egy rakat "vidéki" egyetem.

Azokkal mi van?

2018. júl. 22. 22:58
 14/27 A kérdező kommentje:
Igen,koliba fogok menni.De pont ezt mondom.Ha vége az egyetemnek,ha akarnék sem tudnék Pesten maradni.Itt nem arról van szó,hogy Pesten akarok lenni vagy sem.Nem tudok lakást venni Pesten,sehogy sem.Mindenképp haza kell jönnöm az egyetem után vidékre.
2018. júl. 22. 23:18
 15/27 A kérdező kommentje:
Meg nem tudnék 4 idegennel együtt lakni egy bérelt házban.A kollégium is maga lesz a pokol számomra.
2018. júl. 22. 23:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Munkát keresel és albérlet,szerinted hány pár csinálja igy.. Te a kényelmesebbet akarod,de ugy meg keress vidéki csajt otthon.. Problem solved.-.
2018. júl. 22. 23:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ismerkedj, csak mondd el ezt a lánynak első randin. Hogy koliba laksz, utána elmész. És majd eldönti. De direkt elzárkózni mindentől 3 évig, semmi értelme. Lehet vidékiek a szülei és elve is jár arra. Vagy vidéki életre vágyik. Vagy nem tervez veled hosszú távú kapcsolatot. Vagy te gondolod meg magad végül. Vagy együtt mentek külföldre. Ember tervez, isten végez.
2018. júl. 22. 23:22
 18/27 anonim ***** válasza:
Off, de valahol igaza van a kérdezőnek abban, hogy már ezen aggódik. Olyan ingatlanárak vannak, hogy elképesztő. Meg albérletárak.
2018. júl. 22. 23:29
 19/27 A kérdező kommentje:

“Munkát keresel és albérlet,szerinted hány pár csinálja igy.. ”

De én nem akarok Pesten albérletben élni!!Meg olyan drága az albérlet hogy semmi pénzt nem tudok félretenni,soha az életben nem lehet saját lakásom meg kocsim ha Pesten maradok

2018. júl. 22. 23:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Gondolom dolgozni se akarsz csak kamukat kiírni..
2018. júl. 22. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!