Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha lányként nagyon-nagyon szőrös vagyok,
ezért elküldtem az összes pasit eddig, aki hajtott rám?
Én is elég szőrös vagyok/voltam. Gyantával elég szépen sikerült "kikoptatni". Milyen gyantát használt a kozmetikusod? Nekem kezdetben a patronos gyanta vált be, mostmár magamnak intézem hideggyanta csíkokkal.
2018. júl. 22. 21:41
12/20 A kérdező kommentje:
Nem voltam sosem kozmetikusnál gyantáztatni...
Manapság minden szőrös nőt orvoshoz küldenek, mintha genetikailag csupaszok lennénk.
2018. júl. 22. 22:13
14/20 A kérdező kommentje:
Legtöbbször van benne valami...
Mindenesetre én ezzel nem tudom, hogy valaha megbarátkozom. A derekamon is 2-3 centis fekete szőrök vannak...
Hormonproblema lehet. PCOS, IR csinalhat ilyeneket. Meddoseget is okozhatnak.
2018. júl. 23. 03:48
Jaa, ha magadnak próbáltad gyantázni, akkor ne is csodálkozz, hogy szőrbenövéses lettél. Menj el szépen kozmetikushoz, ő szakszerűen megcsinálja. És orvoshoz is el kellene menni ezzel, mert amellett, hogy ronda, tényleg jelezhet hormonális problémát. Nem elüldözni kell a pasikat, hanem megoldani a problémát.
2018. júl. 23. 06:37
Én is szőrösebb vagyok és az életem tragédiája a szőrtelenítés, de mégis van párom. Őt szerencsére egyáltalán nem zavarja, hogy sosem lesz az egész testem full selymes és szőrtelen. Nekem ez szimplán genetika, mert nincsen semmilyen betegségem vagy egészségügyi problémám. Hófehér a bőröm és fekete a szőröm mindenhol (a pihék is), emiatt nagyon feltűnő és ugyanúgy vagyok vele, hogy a gyantát, epilátort nem bírja a bőröm, még a borotva a legjobb....viszont azt szinte minden nap kell csinálni és utána elég gyorsan meglátszik. Ahol lehet pl. karok, has stb. ott szimplán kiszőkítettem, mert szerencsére nem vastag vagy hosszú, csak a színe miatt látszik.
2018. júl. 23. 09:34
Ne légy már te is agymosott.
Deréktájon a hosszú szőrök egy nagyobb csíkban lehetnek a nyitott gerinc jelei is, nekem is van. Meg csomó embernek, aki nem tud róla.
2018. júl. 23. 09:54
Nekem is minden szőrösebb, mint az átlag szerintem. De már megbarátkoztam vele. Jó, van ahol jobban zavar. Hasam, mellem, állam, bajusz is erősebb, faromon is hosszabb sötétebb... Èvente azt egyszer szedem le a strand kedvéért. Lábam az allandó, meg ahol meglátom. Hol csipesz, hol borotva, hol krém. A bajuszt kiszőkítem kicsit és akkor kevésbè feltűnő, mert gyantára egyszer csúnyán begyulladt.
Hidd el, tudom milyen az. De most vágjak eret? Egyszer csak beletörődtem.
Van férjem, akinek nyilván jobban tetszik a teljesen sima, de mondtam neki szokd meg mert ez van, ilyet dobott nekem az élet. Különben sem csupasznak született a nő sem.
2018. júl. 23. 18:27
Én szőrösebb vagyok mint a képen levő csaj, mégis van partnerem. Nálam is genetika, semmi bajom sincs, egyszerüen ezt örököltem. Én borotválom magam, van amit rendszeresen, van amit csak alkalmanként, de lényegében a tenyerem és a talpamon kívül mindenhol szőrös vagyok. L.
2018. júl. 25. 05:44
Kapcsolódó kérdések: