Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találjak magamnak társat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találjak magamnak társat?

Figyelt kérdés
A 30-as éveimbe léptem férfi vagyok. Az a gond hogy mint minden normális ember én is dolgozom a megélhetőségért, a discohoz már öreg vagyok és akármilyen jó is a szívem az online társkeresőkön kép alapján ítélnek meg. A városom nem nyújt közösségeket és mivel itt kezdtem el karriert építeni nem tanácsos költöznöm. Egy barátom, ismerősöm sincs nincs kivel elmennem és csúcsforgalomba a legnagyobb túrisztikai rendezvényen 3m hely volt két járókelő között a közlekedésre. Hol találhatnék magamnak társat?

2018. júl. 22. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy milyen karriert lehet építeni egy ilyen adottságokkal rendelkező városban, ami miatt elköltözni sem lenne érdemes.
2018. júl. 22. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Szóval nincs más szórakozási lehetőség, csak az az egy, amin annyi ember volt, hogy meg se lehetett mozdulni.

Akkor keresgélj tovább, ha egy ilyen rendezvény volt, akkor lesz ott több is! Tánctanfolyam, filmklub. művészeti kör, kiállítások, koncert stb., csak keresni kell!

2018. júl. 22. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerd meg a helyet ahol élsz. Biztosan vannak programok amiket egyedül is fogsz élvezni. A társkeresésre meg ne görcsölj rá. Jön az magától.
2018. júl. 22. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Dr Krisztián a Life TV-ből?
2018. júl. 22. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Ma írtam a helyi önkormànyzatnak hogy több program lehetőség kellene.
2018. júl. 22. 17:18
 6/8 A kérdező kommentje:

#2 Tánctanfolyamhoz nem vagyok elég idős, filmklub nincs, művészeti körhöz idős vagyok, kiàllításokhoz idős vagyok nem engednek be, koncerthez megint túl fiatal vagyok.

De ha esetleg tuddnàl még ilyen ötletet adni szívesen venném mert nem rossz.

#3 Elegem van az egyszemélyes programokból.

#4 nem.

2018. júl. 22. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:

@6: "művészeti körhöz idős vagyok, kiàllításokhoz idős vagyok nem engednek be, koncerthez megint túl fiatal vagyok."

What the actual fuck? Mi az, hogy a művészeti körhöz idős vagy? Érdekel a művészet valamelyik ága? Akkor nem vagy idős hozzá! Kiállításhoz idős vagy és NEM ENGEDNEK BE?? Hova? Milyen kiállítás az, ahová egy felnőtt érdeklődőt nem engednek be? Koncerthez TÚL FIATAL vagy? Milyen koncertet lehet csak 90 évek felülieknek látogatnia?

Az a baj, hogy a válaszaidból kitűnik, hogy kifogást keresel és nem megoldást, így pedig akármit csinálsz, görcsölni fogsz. Előbb pont magadat kellene rendbe raknod, letisztáznod, hogy ki vagy, mit akarsz, aztán kereshetnél partnert.

Nem tudom merre laksz, de ha van a közeledben nagyobb város (értsd: megyeszékhely), akkor megpróbálhatnád abba az irányba kiterjeszteni az életed.

2018. júl. 22. 20:24
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 a művészeti kör a városban általános iskolásoknak van és mivel nem szülő vagyok így pedofília gyanujával kedvesen elkergettek! 2011- a szegedi újtudományos egyetemen gyermekpszichológiai szakra jártam de sajnos kibuktam. A kiállítások úgyszint az iskolában van és az én koromban gyanus lenne végignézni. A koncerteket a nyugdíjas klub szervezi a sok öreg között nagyon kirívó vagyok azt kérdezik ki a nagyszülőm és a korom miatt ki vagyok közösítve. 45000-es városban lakom 45km re van a következő ami 17000-es ami még punnyadtabb mert nagyobb átmérőre de helyijárat sincs. Tegnap találtam valami római kori kardok rajongói klubot küldtem emailt hátha nem annyira vip hogy beengedjenek díj ellenébe. Jelenleg tervben van hogy alapítok megint egyet mint azelött hátha ezúttal lenne forgalma.
2018. júl. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!