Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan a fenéből találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan a fenéből találjak magamnak normális pasit?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért,de mindig belefutok a bunkó selejtes hapsikba. Tudjátok vannak bizonyos dolgok amiket páran cikinek tartanak vagy nem annyira előnyösnek. Pl. túlsúly, nincs rendes munkája,ronda,kicsi a farka vagy egyebek. Nos én mindig esélyt adok mindenkinek aki elhív de akinek vannak ilyen hibái azokról mindig kiderül hogy talán nem véletlenül nem kellenek senkinek se és nem a kis farka vagy a kevés pénze az oka hanem a parasztság ahogy bánik pl velem. Hol tudnék egy rendes értelmes férfival ismerkedni aki nem ilyen másikat lehúzos önbizalomhiányos anyucipicifia? 21/L
2017. aug. 4. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt tuti találsz olyan felhasználót aki megfelel neked, majd mennek az ajánlatok. 😀
2017. aug. 4. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Hát ha 21 éves lányként nem találsz könnyen pasit, akkor nem tudom, akkor veled van a gáz, nem a pasikkal. Ilyen idős korban minden csajnak 100 meg több 100 pasi udvarol. Ha azok közül mindegyik paraszt meg bunkó neked, akkor matematikailag sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a te értékrendeddel és veled van gond. Ez szinte biztos.

Vagy túlságosan Brad Pitt pasit akarsz, úgy hogy te egy csúnya béka vagy, vagy nem tudom...

2017. aug. 4. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Arra nem gondoltàl hogy veled van a baj? Nem vagy esetleg tùl vàlogatòs? A farokmèretet felhozni meg erdekes. Amire arra kerül a sor, hogy latod a fèrfi cerkáját, màr valaminnyire kedvelned kelle(ne), hogy ne zavarjon a kicsi penisz. 2. Mi szàmìt neked kicsinek?
2017. aug. 4. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem fogsz. :(
2017. aug. 4. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
A friendzónádban, Kérdező, ahova zártad őket.
2017. aug. 4. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Át olvasod párszor a kérdésed és valószínű, megtalálod benne, miért is az ilyen férfiakat vonzod. Valószínű, normális férfi, komolyabb randiig nem jut el veled.
2017. aug. 4. 22:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Dehogyis! Félreértetek nem vagyok ilyen felszínes nekem a fiúk panaszkodnak ilyenek miatt. Volt aki mondta,hogy azért nem jött vele össze valaki mert nem vitte el valami drága helyre és ezért engem se fog meghívni semmire se mert a nők a bunkókat szeretik. Ilyenre gondolok. Fiú barátaim meg nagyon nincsenek akiket oda taszítottam volna?!
2017. aug. 4. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is adj esélyt! :D Egyébként passz, de sok rendes,értelmes férfi járja az utcákat, és sokan vágynak egy rendes, értelmes lányra közülük ^^
2017. aug. 4. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Strandon!

Amikor az emberek levetik a ruháikat, az pszichológiailag is hat rájuk. Ilyenkor leveszik az álarcaikat, és önmaguk lesznek. Azaz már messziről látszik, hogy valaki nyomi, vagy pedig őnbizalommal telt.

Kivétel persze aki napszemüveg mögé bújik. Az továbbra is az álarcában van.

2017. aug. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!