Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a gyerekes anyukákba?
Fétis.
Én a férjes nőket, menyasszonnyokat szerettem kefélni.
Máig csinálnám, ha nem lenne feleségem.
Akkor kezetfoghatok haveroddal, lehet hogy épp én vagyok az :DD
Bár nekem nem konkrétan a gyerekes nők a célpontjaim, de az sem gond, ha van neki gyereke.
Egy részük nagyon könnyen kapható. (persze van, aki mikor egyedül marad a gyerekkel, akkor éppen ellenkezőleg, bezárkózik, vagy közli, hogy még egyszer nem választ rosszul, és egy Elon Muskba oltott Brad Pitt sem elég neki onnan, de a többségre nem igaz).
Abban a korban vagyok, hogy nagyon sok 30-as elvált, gyerekes nővel találkozom, 90%-uk két jó szó után már kapcsolatot vizionál, örül, ha figyelsz rá, és adja magát, mert fél, hogy egyedül marad.
Gyerekes anyukaként írom, hogy egyedül egy dologban hasonlítunk, az pedig a "neveléses szigor".
Egy rakás nem gondoskodó típusú anyukát ismerek, hiába van gyereke. Egy csomó felelőtlent is, ugyanúgy van mindenféle.
Az egyetlen dolog, amit minden nőből kihoz a gyereke, az a "főnök". Még aki nem az a típus, az is próbálkozik "nem szabaddal" meg "kérlek ne csinálddal".
Szerintem, ha kapcsolatosdira játszik anyukákkal, akkor irányítást kedvelő típus, vagy erős nőre vágyik. Ha szexre, akkor egyrészt megszívta(anyukákat nagyon nehéz megfektetni, semmi ideje nincs a nagyrészének, a gyerekhez meg nem visznek fel akárkit) vagy azt hiszi gondoskodóbbak és könnyebben kaphatóbbak-nemigaz.
Nincs erősebb, életképesebb nő egy egyedülálló anyánál, mivel mi nem csak magunkért felelünk, a legapróbb tettünk is hatással van egy számunkra rettentő fontos személyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!