Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a jó a gyerekes anyukákba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a gyerekes anyukákba?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki direkt a gyerekes anyukákra utazik társkeresőn is inkább őket nézi, keresi. Direkt olyan társkeresőkön van, ahol gyerekes anyukák vannak. Tudom hogy lehetne más barátnője is de ő csak gyerekes anyukákra vágyik, eddigi barátnői is olyanok voltak akiknek volt gyereke. Mi a jó az ilyen nőkben?
2018. júl. 21. 21:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%

Fétis.

Én a férjes nőket, menyasszonnyokat szerettem kefélni.

Máig csinálnám, ha nem lenne feleségem.

2018. júl. 21. 21:52
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
hát nyilván hatással van a gyerek a személyiségükre, jellemükre, gondolkodásukra, viselkedésükre, és olyan irányban, ami bejön a haverodnak.
2018. júl. 21. 21:52
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Akkor kezetfoghatok haveroddal, lehet hogy épp én vagyok az :DD

Bár nekem nem konkrétan a gyerekes nők a célpontjaim, de az sem gond, ha van neki gyereke.

2018. júl. 21. 21:53
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
Mi lenne benne a jó? Majd dolgozhat hogy más kölykének meglegyen minden. Az anyuka meg örül hogy fogott egy balekot.
2018. júl. 21. 21:54
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
#4 Miért kell így beszélni ártatlan gyerekekről? Szerinted ő választotta, hogy az apja lelépjen, vagy hogy szétmenjenek a szülei? Gondolkozz már egy kicsit.
2018. júl. 21. 21:57
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Rájuk kisebb az igény, kevésbé "hercegnőbbek", könnyebb meghódítani őket, már nem a végzet alfahímjét keresik, hogy vele pározzanak, mert az már megvolt...
2018. júl. 21. 21:58
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

Egy részük nagyon könnyen kapható. (persze van, aki mikor egyedül marad a gyerekkel, akkor éppen ellenkezőleg, bezárkózik, vagy közli, hogy még egyszer nem választ rosszul, és egy Elon Muskba oltott Brad Pitt sem elég neki onnan, de a többségre nem igaz).

Abban a korban vagyok, hogy nagyon sok 30-as elvált, gyerekes nővel találkozom, 90%-uk két jó szó után már kapcsolatot vizionál, örül, ha figyelsz rá, és adja magát, mert fél, hogy egyedül marad.

2018. júl. 21. 22:03
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
Mit foglalkozol te másokkal?
2018. júl. 21. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Gyerekes anyukaként írom, hogy egyedül egy dologban hasonlítunk, az pedig a "neveléses szigor".

Egy rakás nem gondoskodó típusú anyukát ismerek, hiába van gyereke. Egy csomó felelőtlent is, ugyanúgy van mindenféle.

Az egyetlen dolog, amit minden nőből kihoz a gyereke, az a "főnök". Még aki nem az a típus, az is próbálkozik "nem szabaddal" meg "kérlek ne csinálddal".

Szerintem, ha kapcsolatosdira játszik anyukákkal, akkor irányítást kedvelő típus, vagy erős nőre vágyik. Ha szexre, akkor egyrészt megszívta(anyukákat nagyon nehéz megfektetni, semmi ideje nincs a nagyrészének, a gyerekhez meg nem visznek fel akárkit) vagy azt hiszi gondoskodóbbak és könnyebben kaphatóbbak-nemigaz.

Nincs erősebb, életképesebb nő egy egyedülálló anyánál, mivel mi nem csak magunkért felelünk, a legapróbb tettünk is hatással van egy számunkra rettentő fontos személyre.

2018. júl. 21. 22:16
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon könnyű őket megdugni. Ha látják benned a hajlandóságot, hogy eltartanád őt a gyerekével, azaz baleknak néz, rögtön szétteszi a lábát. Okosnak kell lenni és kihasználni.
2018. júl. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!