Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan pasival, aki 28 évesen megfektetett egy 18 éves lányt, aki még le sem érettségizett?
Igen, nem tagadom, hogy engem vádoltak zaklatással, de nem a lány vádolt. Hanem az apja. És azért a kettő nem ugyanaz! Amúgy idén január 2-án, 4 évvel a szakítás után az a lány bejelölt engem facebookon, úgy hogy le voltam nála tiltva. Baromi nagyot néztem, hogy még is mit akar.
De igazából 1 nap leforgása alatt le is tiltottam.
Akikkel eddig voltam:
22 / 21 (ő volt a prosti; DE TÖBBET SEM)
25 / 14 - és egy 16.
26 / 17
26 / 19 ő vele 1 év leforgása alatt kétszer. Már mint eltelt egy év.
26-27 vagy 28, erre már nem emlékszem pontosan / 19 (ez egy másik lány volt)
27-28 / 21 (innen gykról egy lány)
30 / 15-16
Nem fogok prostizni, mert vannak szexuális téren gondjaim, és az elsőn kívül voltam egynél, de mivel ezek a szarzsákok előre kérik a pénzt, nem történt semmi, megloptak és szépen hazaküldtek, úgy hogy elvették a pénzt.
Merevedési zavarom van.. már nagyon régóta. Ennek ellenére, ha kell tudok szexelni, most már azért jobban működik (lehet mentálisan volt vele probléma régebben).. és amikor ott voltam a csajnál, akkor nem akart felállni. Kb bekapta egy fél percre, feladta, mondta, hogy majd legközelebb egy 5000-ért vállalja. Hát én meg azért már bocs, nem vagyok még hülyébb, hogy 10000 ezret már lenyúlt, utána még 5000-el is lenyúljon.
Szóval az ilyesfajta csajokat én kihagyom.
# 45
Mert ha mondjuk egy 19 évesebe lett volna szerelmes, akkor semmi esély nem lett volna rá, hogy szakítanak, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!