Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor fordult vajon már elő olyan, hogy egy nagyon kései magányos szűz férfinek mégis sikerült barátnőt szereznie?
Sajnálom a gyerekeidet, ha ilyen apám lenne, mint te biztos letagadnám. Gondolom az ő fejüket is a hülyeségeiddel beszélted tele. Ennyire létszükséglet a gyerek? Egy normális ember még házasságot se létesít egy nem vonzó emberrel, nem hogy gyereket.
Engem totál nem érdekel az egész szar biológia, amíg nem találok valakit, akihez vonzódok addig egyedül maradok. Voltam már nem jó kapcsolatban, nem tetszett annyira egy csaj egy próbát tettem vele, de soha többet, megbántam neki is rossz volt. Inkább maradok egyedül, minthogy felelőtlenűl legyen gyerekem és tönkre tegyem az ő életüket is
Ne sajnáld,jó dolguk van és majd tovább viszik az örökséget.
Máskülönben nézz már ki az utcára mennyi zsírbálna bányarém meg lelakott züllött fejű elhanyagolt ronda ember mászkál ott.És belsőre is sötétek mint a barlang. Szerinted ezek komolyan egymást látják a világ legjobb legszebb emberének? Fenét! Csak valakivel össze kell jönni mert a létfenntartás után a fajfenntartás a legerősebb ösztön ,szóval dugni akarnak ,és az élet értelme a szaporodás a gének tovább örökítése bármi áron. Aki ebből kimarad az megy az enyészetbe.
megfelelo not kell talalni. de amugy, attol fugg mi a problemad.
ha pl latom, hogy a csavo felenk es nem kezdemenyez, kezdemenyezek en. nekem ez nem problema. igy jottem ossze a szinten ex szuz baratommal.
de ez azt jelenti, hogy mas dolgokban megfelel az igenyeimnek, hasonlo szemelyisegu, mint en. tehat, ha szimpatikusnak gondolom es vonzodok is hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!