Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meg lehetne valahogy oldani egy gyerekes anyukánál hogy a gyerek ne az enyém legyen?
Most először ismerkedek egy gyerekes anyukával a kapcsolat alakul
A gyerekes anyuka nagyon hangsúlyozza hogy nem kell nevelnem a gyereket mert van apja aki neveli tehát semmilyen anyagi dolgot nem fogad el a gyerekkel kapcsolatba rá semmit ne költsek és úgymond nevelni se kell majd. Igaz hogy a gyerek hozzátartozik de nagyon fog vigyázni hogy úgy a gyereket ne neveljem
A számlákat hogy fogjátok leosztani hogy a gyerek része ne legyen benne? Az apja elviszi hétvégén? Mekkora a gyerek?
A számlákat is simán lehet szerintem harmadolni Tehát például a villanyszámlát osszuk háromfelé és ebből egyrészt Én szeretek külön kasszából. Igen az apja elviszi valamikor hétvégén valamikor a hét első felében, mimt mondtam közös a felügyeleti jog, egyik felébe itt egyik felében ott. Amúgy 10 éves gyerekről van szó
Simán be lehet vállalni,ha a nő megéri az áldozatot ,mert rendes kedves és szeret téged.
Hiszen egy kapcsolatban ,ha komoly ,akkor lesz gyerek,és akkor is pont ugyanez lesz a helyzet ,hogy ide oda kell vinni ,sőt akkor költeni is kell rá,nem is keveset. Most ez a helyzet sokkal jobb,mert eleve kimaradt a kezdeti kisbabakori üvöltés bekakilás szenvedés stb és egyből egy viszonylag nagyobb gyereket kapsz meg, és ráadásul fizetned sem kell rá semmit. Sokkal jobb mint a saját gyerek .Ha értelmesen van nevelve ,apja nem hangolja ellened ,akkor nem is fog ellenségeskedni veled. Kismillió ilyen pár van ,mivel a kapcsolatok döntő többsége válással végződik a gyerekek születése után.De utána sem áll meg az élet ,az emberek attól még társat akarnak.
Szerintem ez nem azon múlik, hogy ki mit fizet. Az anyagi része a legkisebb gond.
Tetszik vagy sem, kapcsolatban leszel a gyerekkel is. Jó esetben kialakul egy haveri, cinkos kapcsolat, de ki tudod vívni a tiszteletet, és nem okoz problémát (se a gyereknek, se az anyjának), ha rászólsz, vagy megmutatod, hogy tud felrakni egy polcot a falra.
És akkor kb. pontosan ugyanazt teszed, mint egy apa.
Az a rosszabb eset, amikor semmilyen kapcsolat nincs köztetek, csak vagytok egymás mellett, nem szólhatsz rá, tojtok egymásra, és ennek következménye, hogy állandó féltékenykedés lesz, mert osztozni kell "anyun". Vagy veled, vagy vele lesz.
Senki se fogja magát jól érezni ebben a helyzetben, és gyorsan vége lesz a lamúrnak.
A mozaikcsalád akkor működik, ha tényleg egy családként tudtok jól együttműködni. Nem kell, hogy az exe legyen a legjobb haverod, és boldogan mutogasd a lízingelt gyerek fotóit a kollègaknak, meg hasonlók, de mondjuk kellemes hangulatban tudjatok mind eltölteni egy szülinapi ebédet, balhé nélkül.
Ez az én gyerekem, te gyereked nem anyagi síkon dől el, közös kassza esetén se. Gyerektartás, csalàdi adókedvezmény, családi pótlék: Ez kb. fedezi is a gyerekre eső költségeket. (Normális családban, tehát nem ott, ahol az apa dob 10 ezret havonta).
Bruhaha elmentel gyerekkoncertre :)) tehat a gyerek belepojet a no fizette de te elmentel egy gyerekekeknek szolo koncertre a gyerek miatt es fizettel is.
Hat oregem, ezt jol kifundaltad :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!