Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki 25 évesen nettó 1 milliót keresne, vagy frusztrálna titeket az egzisztenciális különbségek?
Ha az általad említett tanácsadó cégeknél dolgozna, akkor nem is a fizetése lenne a fő problémám, hanem az, hogy ezek a munkahelyek nulla work-life balance-al rendelkeznek. Teljesen normális a 60 órás munkahét és hétvégi bentlét is, tehát hírből hallanánk egymásról néha. A pilóta is ilyen egyébként a felsorolásodból, de a többi is hasonló.
Dolgozik ilyen helyen ismerősöm, anyagi gondjai nincsenek, viszont tényleg megrögzött karrieristák bírják ezt hosszútávon.
NEM.
nagyon alja melót csinál :P
Csak akkor, ha megelégedne azzal, hogy én is dolgozom, kereesk valamennyit, de nem annyit, amennyit ő.
"Már tudom szeretni nem azt jelenti,
Hogy két ember egy igát von,
Hanem a másikat biztatni, repülni
át egy világon…" /Kowalsky meg a Vega - Egy világon át/
Ha őt nem zavarná az én nettó 120am :D
18/F
Nem, nem járnék Vele. Ekkora fizut egyébként nem annyira természetes összehozni, számomra még mindig kissé hihetetlen. Vagy ha igen, akkor ahogy előttem is írták:24 órából 24 órát dolgozik/vagy ugrásra kész, vagy külföldre jár.
Elvileg alig lehet túl a pályakezdő szakaszon, rettentő nagy tudása,kapcsolatrendszere, magabiztossága lehet.
Ha Te nagyon más helyzetben vagy mint Ő -máskülönben miért kérdeznéd?- hogy-hogy szóba áll Veled?Ha ezt nem lekezelően teszi, akkor ne zavarjon, gondolom még külön éltek, van idő meglátni azt,hogy működik-e a kapcsolat.
Egy ilyen állás egyébként se tart örökké, vagy belefárad a felelősségbe, a feladatba, vagy lejár a "mandátuma" a cégnél. Feljebb ettől már nehezebb kerülhet bérben, egzisztenciában, lehet,hogy közelítetek majd egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!