Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki 25 évesen nettó 1 milliót keresne, vagy frusztrálna titeket az egzisztenciális különbségek?

Figyelt kérdés

2018. júl. 18. 22:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%

Ha az általad említett tanácsadó cégeknél dolgozna, akkor nem is a fizetése lenne a fő problémám, hanem az, hogy ezek a munkahelyek nulla work-life balance-al rendelkeznek. Teljesen normális a 60 órás munkahét és hétvégi bentlét is, tehát hírből hallanánk egymásról néha. A pilóta is ilyen egyébként a felsorolásodból, de a többi is hasonló.

Dolgozik ilyen helyen ismerősöm, anyagi gondjai nincsenek, viszont tényleg megrögzött karrieristák bírják ezt hosszútávon.

2018. júl. 19. 00:01
 12/35 anonim ***** válasza:
3%

NEM.

nagyon alja melót csinál :P

2018. júl. 19. 01:56
 13/35 anonim ***** válasza:
Totálisan nem érdekel, hogy mivel foglalkozik, és mennyit keres.
2018. júl. 19. 02:13
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ezt a pénzt egy pincér is megkeresi Nyugat-Európában. 1500 euró alapbér + 2000 euró borravaló egy forgalmasabb, városi étteremben.
2018. júl. 19. 02:15
 15/35 anonim ***** válasza:
92%
Önmagában nem zavarna, viszont kétlem, hogy egy ilyen keresetű csaj értékrendje egyezni tudna az enyémmel. De alapjában véve az se zavar, ha a csaj nagyon szarul keres ha megszeretem, ez fordítva, ahol nagyon sokatkeres is működhet. De ismerni kellene az illetőt. Jó emberismerő vagyok, és hamar észrevenném, hogy az a csaj valóban szeret-e, ez esetben nem zavarna, de ha kételkedne, és határozatlan, hogy hasonló anyagi helyzetűvel kéne együttlennie, ez esetben zavarna, mert a megcsalás apakliba kerülhetne a részéről.
2018. júl. 19. 03:11
 16/35 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha megelégedne azzal, hogy én is dolgozom, kereesk valamennyit, de nem annyit, amennyit ő.

"Már tudom szeretni nem azt jelenti,

Hogy két ember egy igát von,

Hanem a másikat biztatni, repülni

át egy világon…" /Kowalsky meg a Vega - Egy világon át/

2018. júl. 19. 05:52
 17/35 anonim ***** válasza:
Járnék, mert nem érdekel a pénz,ami kell,azt megteremtem,önmagában a pénzzel kitörölheted a valagad. A közösen eltöltött boldog percek,megélt pillanatok az,ami számít,és ehhez nem kell Hawaira menni.
2018. júl. 19. 06:09
 18/35 anonim ***** válasza:

Ha őt nem zavarná az én nettó 120am :D

18/F

2018. júl. 19. 06:31
 19/35 anonim ***** válasza:

Nem, nem járnék Vele. Ekkora fizut egyébként nem annyira természetes összehozni, számomra még mindig kissé hihetetlen. Vagy ha igen, akkor ahogy előttem is írták:24 órából 24 órát dolgozik/vagy ugrásra kész, vagy külföldre jár.

Elvileg alig lehet túl a pályakezdő szakaszon, rettentő nagy tudása,kapcsolatrendszere, magabiztossága lehet.

Ha Te nagyon más helyzetben vagy mint Ő -máskülönben miért kérdeznéd?- hogy-hogy szóba áll Veled?Ha ezt nem lekezelően teszi, akkor ne zavarjon, gondolom még külön éltek, van idő meglátni azt,hogy működik-e a kapcsolat.

Egy ilyen állás egyébként se tart örökké, vagy belefárad a felelősségbe, a feladatba, vagy lejár a "mandátuma" a cégnél. Feljebb ettől már nehezebb kerülhet bérben, egzisztenciában, lehet,hogy közelítetek majd egymáshoz.

2018. júl. 19. 06:38
 20/35 anonim ***** válasza:
8%
Sose érdekelt ki mennyit keres. Nekem az a lényeg, hogy az enyém ne legyen kevesebb. :D
2018. júl. 19. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!