Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akik fenn vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik fenn vagytok tàrskeresőn! Gyakran kezdeményeznek a nők? És àltalàban mit írnak?

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem rég regisztráltam fel. Eddog egy sem kezdeményezett (nem is várom el), ami inkább zavar, hogy kevesen néznek rám 😂 akiket én megnézek, azok közül se mind néz vissza, ezeken kívül, akik csak úgy megnéztek kb 2-3 nő van.. :D 3-ra írtam rá. Az elsőröl kiderült, hogy még kiskorú, nekem a 18 év húzósan de még belefért volna, de az, hogy ennél is sokkkkkkal fiatalabb.. nope. Nem vagyok pedo. A másikkal nem lehet beszélni. Tudjátok ez a tipikus, mindent fogóval kell kirángatni belőle, mintha egy robottal beszélnék vagy nem is tudom :D a harmadik nagyon szimpi volt, a bemutatkozása is elég egyedi, kreatív, vicces. Olyan levelet kaptam vissza, hogy csak néztem mint borjú az újkapura. Atom merev a csaj, már csak az kellett volna, hogy letegezzen 😂 dik mondom mi van ezzel is.. szörnyű :D és akkor azt még nem is mondtam, hogy vannak ilyen hobbitok (kinek nem inge...) 160 centivel és MINIMUM 180 CENTIS PASI KELL NEKIK. Wtf?! :D jó, 178-al nem panaszkodom de akkor is mi ez már? :D vicc. Annál megértem akik olyan magasak mint én.. de ilyen kis hobitoknál.. :D meg szüleivel él de elvárja, hogy a pasi egyedül éljen. Wut?! :D vannak ám furcsaságok.. persze most csak kiragadtam néhány szélsőséges példát, nem minden nő ilyen. van még 2 jelöltem, ők normálisnak tűnnek. Náluk bepróbálkozom, lesz ami lesz alapon. (Egyébként rengeteg milf van fent 😆). Amit még nem értek az a megadott korosztály. 24 évesen miért nem jó neki egy hasonló korban lévő srác, miért akar 30ast? Az is ugyan úgy átverheti :D na mindegy.

Sok sikert mindenkinek :)

2018. júl. 17. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valamiért relatív gyakran írnak.

De kb. annyit hogy "Szia! :)" Vagy "Szia hogy telt a hétvége", most rákaptak arra hogy hogy "Hogy vagy" XD Esetleg csak egy integető jel, vagy mosoly...

Szánalmasan gyenge :D De még azoktól is ilyen jön, aki külön kiírta hogy légy kreatívabb annál hogy szia mizu.

2018. júl. 18. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, persze szoktak írni, ami jó mert ők is azért vannak ott mint mi és gyorsabb társat találni. Főként mert pont olyan lány írt rám most aki egyből megtetszett, teljes a közös nevező és soha nem találtam volna rá ha mondjuk én rákeresnék.

Viszont nekik fontosabb a körítés mint egy fotó és azt vettem észre hogy csak akkor írnak ha kitöltöm a bemutatkozóm és általában az adatok lényegét.

2018. aug. 13. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!