Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik fenn vagytok tàrskeresőn! Gyakran kezdeményeznek a nők? És àltalàban mit írnak?
Nem rég regisztráltam fel. Eddog egy sem kezdeményezett (nem is várom el), ami inkább zavar, hogy kevesen néznek rám 😂 akiket én megnézek, azok közül se mind néz vissza, ezeken kívül, akik csak úgy megnéztek kb 2-3 nő van.. :D 3-ra írtam rá. Az elsőröl kiderült, hogy még kiskorú, nekem a 18 év húzósan de még belefért volna, de az, hogy ennél is sokkkkkkal fiatalabb.. nope. Nem vagyok pedo. A másikkal nem lehet beszélni. Tudjátok ez a tipikus, mindent fogóval kell kirángatni belőle, mintha egy robottal beszélnék vagy nem is tudom :D a harmadik nagyon szimpi volt, a bemutatkozása is elég egyedi, kreatív, vicces. Olyan levelet kaptam vissza, hogy csak néztem mint borjú az újkapura. Atom merev a csaj, már csak az kellett volna, hogy letegezzen 😂 dik mondom mi van ezzel is.. szörnyű :D és akkor azt még nem is mondtam, hogy vannak ilyen hobbitok (kinek nem inge...) 160 centivel és MINIMUM 180 CENTIS PASI KELL NEKIK. Wtf?! :D jó, 178-al nem panaszkodom de akkor is mi ez már? :D vicc. Annál megértem akik olyan magasak mint én.. de ilyen kis hobitoknál.. :D meg szüleivel él de elvárja, hogy a pasi egyedül éljen. Wut?! :D vannak ám furcsaságok.. persze most csak kiragadtam néhány szélsőséges példát, nem minden nő ilyen. van még 2 jelöltem, ők normálisnak tűnnek. Náluk bepróbálkozom, lesz ami lesz alapon. (Egyébként rengeteg milf van fent 😆). Amit még nem értek az a megadott korosztály. 24 évesen miért nem jó neki egy hasonló korban lévő srác, miért akar 30ast? Az is ugyan úgy átverheti :D na mindegy.
Sok sikert mindenkinek :)
Nekem valamiért relatív gyakran írnak.
De kb. annyit hogy "Szia! :)" Vagy "Szia hogy telt a hétvége", most rákaptak arra hogy hogy "Hogy vagy" XD Esetleg csak egy integető jel, vagy mosoly...
Szánalmasan gyenge :D De még azoktól is ilyen jön, aki külön kiírta hogy légy kreatívabb annál hogy szia mizu.
Igen, persze szoktak írni, ami jó mert ők is azért vannak ott mint mi és gyorsabb társat találni. Főként mert pont olyan lány írt rám most aki egyből megtetszett, teljes a közös nevező és soha nem találtam volna rá ha mondjuk én rákeresnék.
Viszont nekik fontosabb a körítés mint egy fotó és azt vettem észre hogy csak akkor írnak ha kitöltöm a bemutatkozóm és általában az adatok lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!