Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a lúzer pasik hogy nekik alanyi jogon jár egy jó nő?

Figyelt kérdés
Azért megy itt a nyavalygás a "vágy elleni szerekkel" meg a tudomisén mikkel, mert a partner keresés az egyetlen dolog amiben magára van utalva mindenki. Férfiak és nők egyaránt. Ott látszik meg hogy el tudsz-e érni valamit ÖNÁLLÓAN. Tegyük félre itt most azt hogy valakinek nettó 300 a fizetése meg ilyen diploma, olyan diploma, még sincs nő. Hát igen. Ez a nehéz kategória, amit senki nem akarna akadályként kezelni, pedig sokszor nehezebb mint egy államvizsga :) És szer pont ez a jó benne. Mert aki eleve el van szállva magától, az ezen a területen kudarcokat vall. Hoppá :) Azért kérdezem én, hogy mit vártok? Egyértelműen mindenki a számára legjobbat akarja. Sokan már kötelezni akarják a nőket a szexre hogy ne legyen ennyi pancser szűz férfi. Hagyjuk már... Mindenkinek saját magán múlik. Itt dől el, hogy ki mennyire élet képes.
2018. júl. 17. 13:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem hinném, hogy ez az élet/emberek egyetlen mércéje, hogy mennyire tud ismerkedni/mennyire szociális. Mivel a legfontosabb, hogy mindenki magával legyen elégedett, még akkor is, ha egy híd alatt fekvő csöves. :D Én speciel belexarok az ismerkedésbe, nem érdekel kinek mi az elvárása. Nem stresszelem magam ilyen hülyeségek miatt. :) F
2018. júl. 17. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

"Mert egyre többet látok nőket jobb verdában,külön lakásban élni,célokkal tervekkel,ők akarnak utazgatni menni jönni.

A férfitársaim meg,jóó az,hogy 30 pluszon vagy mamahotelezek vagy száz emberrel lakok egy lakásban és szobát bérlek 30 pluszon mondom.

Ezzel szmebn már 20-n éves nőket látok külön lakást bérelni vagy sajátban akár,egyre többet.

Plusz megélegszenek ami jutott melóval nem képzik magukat,jó minden,cigi,sör és ennyi,utazgatni sem.

Több céltudatos nőt látok itthon,sokkal.

Hiányzik a férfitársaimból az a hajtás az a terv,cél ami férfivá tenné,kifogás gyártás na az megy."

Ez úgy ahogy van hülyeség, már bocs. Attól még, hogy te több céltudatos nőt látsz, nem jelenti azt, hogy úgy is van, ugyanis én éppen ellenkezőleg látom. Rengeteg olyan nővel találkozok, akikből hiányzik a nőiesség, céltudatosság, stb.

2018. júl. 17. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

#10 köszönjük a femi propagandát, én is látok pár nőt aki ilyesmit ad elő, a pasija, haverja, szülei pénzéből, vagy abból sem... Én is adam kölcsön fél millát a "céltudatos, teee nem fejlődsz" ex csajomnak, aki a bnv hiánya miatt dobott, mert a fullos albira (mert bár nincs semmilye, de nem elég egy egyszerű lakás) sem volt pénze. Ma is egyik napról a másikra él, és lecsesz, hogy én miért nem veszem meg rögtön ami tetszik, miért mérlegelek, és gyűjtöm a pénzt.

Igen, mi férfiak megelégszünk egy kényelmes melóval, és szórakozunk, éljük az életet, nem gürcölünk 24/7 azért, hogy kisebbségi komplexusunkat kompenzáljuk, mint a "csak a munka és más semmi, meg tudom csinálni!" nolifer nők.

2018. júl. 17. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
14%

,,Igen, mi férfiak megelégszünk egy kényelmes melóval, és szórakozunk, éljük az életet, nem gürcölünk 24/7 azért, hogy kisebbségi komplexusunkat kompenzáljuk, mint a "csak a munka és más semmi, meg tudom csinálni!" nolifer nők."

Én sem gürcölök csak piacképes szakma kell amit megfizetnek ennyi a titok.

Pont ez a baj,mivel nincsenek céljaitok,nem akartok mittomén jobb MBA dipolomát,vagy nem vágytok utazgatásra,magasabb életszínvonalra ezért gürcsölésnek fogjátok fel.

Tehát aki sokat keres az nem élvezi az életet meg nem szórakozik,ugye?

Hmm érdekes,tehát a gazdagok akkor csak szenvednek.

Nem tudom alacsony életszínvonallal mennyire lehet élni az életet meg szórakozni.

Milyen minőségű az az ,,élés",mert nem hinném,hogy például Ibizára megy nyaralni csak mondtam valamit vagy nem hiszem,hogy gondol egyet aztán leugrik wellneszezni valami csajjal.

Kisebbségi komplexus nem tudom,hogy jön ide,de biztos komplexusos az az srác aki megcsinálta aztán odamegy ahova akar,nyaral ahol akar azokkal akikkel akar,nőhiányban sem szenved.

Pénz nélkül nekem ne mondja senki,hogy tartalmas élete lesz.

2018. júl. 17. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

14 és az nem fordult meg a kis fejedben, hogy valaki nem szeret nyaralni? :D

180at keresek, azt dolgozok, amit szeretek, van egy kertes házam kutyával, és egy Toyota Celicám amit nem cserélnék el semmi új automata váltós szennyre (talán egy Toyota Suprára :D)

Te viszont a nyomorék 34%oddal lokod a dumát egész nap

2018. júl. 17. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez nem kicsit provokatív lett és túl lőttél a célon, bár több ponttal is teljesen egyetértek.

Tényleg irritáló és szánalmas, amikor alanyi jogon akar valaki "jó" nőt, miközben ő "nem jó" pasi, és mekkora felszínesség, hogy a "jó" nő "jó" pasit szeretne, nem értékeli, hogy mennyire "kedves" és "normális"

Ez tényleg elképesztő.

Azt is abszolút adom, hogy mindenkinek a saját DÖNTÉSE és felelőssége, hogy mit hoz ki magából és az életéből. Van aki fejlődik, mások meg csak el dagonyáznak a langyiban, miközben kategóriákkal magasabb az elvárásaik, mint amit ők nyújtani tudnak. A korrektség kedvéért mindkét nemből előfordul az ilyen, csak az egyik nem hangosan követelőzik, a másik halkabb.

De azért van de. Nem vagyunk egyformák és az akadályokat sem egyformán vesszük - van ki könnyebbeb, ki nehezebben.

Sok visszahúzó, hátráltató tényező lehet, amin csak nehezen/lassan lehet javítani vagy akár csak kompenzálni. Ilyen a "kapott" dolgok, mint rossz háttér, előnytelen arcvonások, alacsonyság, gyerekkori trauma, lelki betegség, stb...

Vannak erősebb emberek, akik leküzdik ezeket, de vannak gyengébbek, akiknek nagyon nehéz ez. Persze az már gáz, amikor valaki nem is akar változni, fejlődni, csak elvárja, hogy sajnálják és elfogadják.

Azzal is egyetértek, hogy aki életképes, tisztában van magával, a lehetőségeivel és korlátaival és ezen keretek között kihozza magából amit ki tud, az össze tudja hozni.

2018. júl. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!