Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett tényleg ennyire nehéz az ismerkedés főleg a nőknek?

Figyelt kérdés

20as éveikben járó fiataloknál még nagy a fluktuáció, tehát egy kelendő jó pasi van pár évig hónapig a nővel aztán csere, így a nőknek jut előbb utóbb jó pasi aki vonzó és egészséges.

Viszont 30 felett már ezek a jobb pasik elkelnek és maradnak az elhízottak, lusták, csórók, anyukám pici fiai, önállótlanok stb. Vagy az olyan jó pasik akik soha nem akarnak komolyat.

Így sok nő nem fogja azt a pasi minőséget kapni amit 20as éveiben megszokott így maradnak az ilyen pasik és nyilván inkább egyedül marad egy nő minthogy egy ilyen pasival összejöjjön

2018. júl. 17. 07:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
25%
30 feletti pasi is a huszonevest valasztja. En is igy tettem, mert a piacon se a fonnyadt paradicsomot veszem ha ott a friss.
2018. júl. 17. 10:45
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
#21: Látod, ezzel én is pontosan így vagyok! Ezért 12 évvel fiatalabb a második férjem az elsőnél!
2018. júl. 17. 10:50
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

3-as leírta a lényeget

"30 fölött is szakítanak normális pasik, ami által újra szinglik lesznek.

Vagy szerinted aki a 30. szülinapján kapcsolatban van, az már úgy is marad örökre? :D"

Ez egy 10-essel sincs másképp. Kivétel akik feladják, és elfogadják a sanyarú sorsukat és sírnak rínak, hogy ez jutott.

Nagyon sok 30-as csinos szép nő van ugyanannyi mint a 20-asoknál, és ugyanannyi eséllyel indulnak.

A legtöbb nőnek idősebb barátja van.

Ugyan ez van többnyire a 30-asoknál is.

A 30-as nők között már gyakrabban előfordul, hogy ott egy gyermek. De sajnos ez sem állítható mert a 20-asokat is felcsinálják és kb ugyanaz a ráta.

2018. júl. 17. 13:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Kevesebb van, ez tény, de ott is előfordul szakítás, akar özvegyülés, bármi.

De vannak, ahogy nők is. Aki akar, tesz is érte és van önismerete és önismereten alapuló elképzelése az talál.

2018. júl. 17. 13:29
 25/25 anonim ***** válasza:
94%

Baromság. 30 vagyok, már házas is.

Ennek ellenére simán cserélgethetném a pasikat hetente, pedig nem vagyok egy topmodell szépség.

Nem értem, hogy honnan veszitek ezt a“30 felett a nôk eláshatják magukat“ marhaságot😳

A barátnôim is 30 felett vannak, és nem okoz nekik gondot a párkeresés.

2018. júl. 17. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!