Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett tényleg ennyire nehéz az ismerkedés főleg a nőknek?

Figyelt kérdés

20as éveikben járó fiataloknál még nagy a fluktuáció, tehát egy kelendő jó pasi van pár évig hónapig a nővel aztán csere, így a nőknek jut előbb utóbb jó pasi aki vonzó és egészséges.

Viszont 30 felett már ezek a jobb pasik elkelnek és maradnak az elhízottak, lusták, csórók, anyukám pici fiai, önállótlanok stb. Vagy az olyan jó pasik akik soha nem akarnak komolyat.

Így sok nő nem fogja azt a pasi minőséget kapni amit 20as éveiben megszokott így maradnak az ilyen pasik és nyilván inkább egyedül marad egy nő minthogy egy ilyen pasival összejöjjön

2018. júl. 17. 07:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Ja napi 9-10 ora munka plusz 1 ora hazautazas utánn,ugy,hogy minden nap este 7-8-ra érek haza kb elképzelésem sincs hol és mikor kéne ismerkednem így 30 felett...A hétvége meg elmegy a háztartásra,szülöre,beteg Nagyira.Már annak örülök ha van 3 órám arra,hogy macinaciban megnézzek egy filmet :(
2018. júl. 17. 09:01
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Mi értelme céltalanul egymás idejét rabolni?

2018. júl. 17. 09:04
 13/25 anonim ***** válasza:
9%
Egy férfi 60 évesen is nézhet ki jól, persze csak ha vigyázz magára. Egy nőnél 30 felett már megjelenek a ráncok, nagyon nincs mit ugrálni. Lejjebb kell vinni az igényeket.
2018. júl. 17. 09:32
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Elözö ezen most beSz@rtam a röhögéstöl,komolyan
2018. júl. 17. 09:37
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
30 felett sokan feltételezik, hogy az illetőnek van komoly kapcsolata. Merthogy a többségnek van.Ezért kap kevesebb kezdeményezést.
2018. júl. 17. 09:49
 16/25 anonim ***** válasza:
52%

H nem tudom engem pl a 30as korosztaly erdekel a legjobban es eleg sok jokepu es noalis van koztunk.

A oarom 35 es nem volt azerencseje a nokkel...ennyi.

2018. júl. 17. 09:59
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

normalis*

koztuk*

parom*

szerencseje*

2018. júl. 17. 10:02
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

Én kamasz lányként ismertem egy nőt, aki fitalan is gyönyörűszép volt, de mikor középkorú nő lett megtalálta azt a kellemes, elengás stílust. Sütött belőle a nőiesség és ennek megfelelően a pasik is loholtak utána.

Úgyhogy én tinilány korom óta a 30-as éveimet vártam mindig. Akkor már nem néznek kis fruskának, jobban képesek a férfiak nőnek néni és annak is kezelni. (fiatal 20-asként azért bőven van a férfiak között olyan aki csak könnyű prédának tekint a korom miatt)

Bevallon én 30 fölött éreztem azt hogy kiteljesedtem nőként, hogy elértem a státuszom maximumát. Meg becsültek, tisztelettel közeledtek felém... nőnek érezhetem magam. Partnernek.

Azt mondjuk nem értem mi ez közhiedelem a ráncokról, öregedésről... szerintem mi mivel jobban meg vagyunk kimélve így sokkal később kezdünk el idősödni (talán a férfiak előbb őszülnek és kolaszodnak, de ez genetika és többségüknél a 20-as éveikben elkezdődik)

2018. júl. 17. 10:20
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

20-as éveikben sok minden van a sràcok között, csak minőség nincs. Mit kezdjenek a nők azokkal a kis csírákkal, akinek az eletcèlja Soundra menni három prostival? Maradnak az apjuk korú (nős vagy elvált) vén bikák, aki 20 éves cunikkal akarnak komoly kapcsolatot.

Köszi...

30 fölött könnyebb normális kapcsolatot találni, mert nem csak megdugni akar mindenki, mert jó a se.gged és 45 kiló vagy ebéd után. 20 évesen senki se akart megismerni igazàn, csak ágyba vinni.

30 fölött a korkülönbség is új értelmet nyer, 25 éves kortól már vannak egész jó pasik, 45 éves korig. Csak szexre semmi perc alatt lehet találni bárkit, akkor is, ha a nős, családos falu bikáit elhajtod a faxra. Komoly kapcsolatot is egyszerűbb, mert egyszerűen több férfi làt tovább a testednél, és el tudják képzelni, hogy szexen kívül másra is jó vagy.

Nőként is leteszel annyit az asztalra, hogy legyen fix egzisztenciád, és nem kell anyagilag támogatni.

A férjem is ezért nyitott felèm, mert beleunt a mostani 20 éves csajokba, akik első hétvégén már sírnak a wellness után, meg fősuli alatt ott lakna nála, mert unja, hogy anyuci nem engedi minden hétvégén bulikázni.

2018. júl. 17. 10:31
 20/25 anonim ***** válasza:
97%
Szeretnék ezen a csodás helyen nyaralni, ahol a férfiak nem ráncosodnak és nem papikák 60 évesen. Hollywood lehet ez talán?
2018. júl. 17. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!