Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy olyan szer, amivel kiölnétek magatokból a vágyat a nők iránt, élnétek vele, férfiak?
Figyelt kérdés
Annyira kicsi rá az esély, hogy boldog párkapcsolatban legyek, hogy én azonnal élnék ezzel a szerrel, eldobva azt a kicsi esélyt.2018. júl. 16. 23:23
11/18 anonim válasza:
Kösz... :D Akkor ennyi erővel toljunk már ciánt, mert az meg végleges...
12/18 A kérdező kommentje:
Heroinnal tönkretenném az egész életem. :D
2018. júl. 17. 01:00
13/18 anonim válasza:
ennyi. örülök, hogy segíthettem.
Na viccet félre téve létezik olyan, hogy kémiai kasztrálás. Vitatott módja például pedofilok, szatírok eseténél, begyógyszerezik őket, és a tesztoszteron kiesik az agyadból.
járj utána, hátha szerencsésen megkaphatod!
14/18 anonim válasza:
Igen, pont azért, amiért te. Legjobb megoldás az lehetne, ha másik testet kaphatnék, de emez a második legjobb.
15/18 anonim válasza:
Nektek amúgy minden rendben odafent?
16/18 anonim válasza:
Simán, ha lehetne bármikor megtenném,és végre nem kéne ezen gondolkozni.Lehet hülyeségnek hangzik sokaknak,de nekem megváltás lenne.
Amikor nő maximum kinevet, meg lerondáz életedben, és egy jó szót nem kapsz tőlük,hát te meg vágynál rájuk,és csak nézed ahogyan mások bármikor bárhol kaphatnak belőlük,mert ők jobb genetikával születtek...
Esélyem úgysincsen a nőknél, szóval ennyi.
27/F
17/18 anonim válasza:
Igen néha úgy érzi az ember, hogy egyszerűbb lenne, de igazából az élet egyik fontos értelmét ölnéd ki magadból.
18/18 anonim válasza:
Rohannék megvenni.
De jó lenne ha ilyen létezne, esélyem lenne egy kis boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!