Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megéri hülyét csinálnotok magatokból a nők előtt, ahelyett hogy elmentek prostihoz?
Figyelt kérdés
Több 100 ajánlatot kapok facebookon, chaten és ezen az oldalon is, ahol képem van kitéve, ott sokan mondják, hogy fizetni is hajlandóak nekem. De mi értelme van ennek? Különösen arról beszélek, amikor primitív perverz szöveget nyomatnak és még eredményt is várnak tőle.2017. szept. 12. 20:01
1/15 anonim válasza:
Hát interneten nem éri meg ismerkedni az biztos.
De a prosti sem éri meg.
Aki nőt akar élőbe kell próbálkozzon.
Én irigylem az internetet kihasználó lányokat. Bármit megkaphatnak kb egy képért cserébe.
2/15 anonim válasza:
Miért csinálnék magamból hülyét, ha közeledek egy nő felé? Főleg egy társkeresőn? A közeledés módja lehet ciki, tulajdonképpen leszarom, mit gondol rólam egy vagy néhány nő a sok ezerből. Van, akinek bejön a szövegem, másnak nem. Amúgy meg a kedves hölgyek jobb, ha meg sem szólalnak, mert sokan még egy két mondatos bemutatkozást sem képesek írni. Tisztelet a kivételnek, természetesen.
3/15 anonim válasza:
Alázd még meg is őket itt a gyk-n, gratulálok..
4/15 anonim válasza:
Egyik dolog erkölcstelenebb mint a másik. Ha írok is akárkinek, akár itt, akár társkeresőn, facebook-on, azt igényesen teszem. Nem várnék el reakciót a "demegb***nálak" üzenetekre.
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem ertitek a kerdezot. Nem a kozeledessel van a baj, hanem a konkret random ajanlattetelekkel, hogy megdugna egy 10-esert meg ilyenek, mikozben a kerdezo nem prosti :D
6/15 anonim válasza:
Hozzáteszem: Remélem nem vagy azon a véleményen, hogy átlagon aluli, de még az átlagos pasik is akik a nők felsőbbrendűség érzetének köszönhetően (vagy egyéb okból kifolyólag) nem tudtak párt találni, azok prostihoz járjanak.
7/15 anonim válasza:
Te ezt élvezed, ha annyira nem élveznéd, akkor nem raknád ki mindenhova a képedet, meg nem tudna minden utolsó perverz rád írni facebookon. Kit érdekel hány ajánlatot kapsz. Nekem sose kéne ilyen nő mint te, ha nem vennéd észre te vagy a prosti.
8/15 anonim válasza:
Igen gondolom a kérdező arra gondol, mikor olyanokat ìrtok hogy 20000 ért megdughattok- e. Pedig lehet hogy olyan csúnya vagyok, hogy vallatni lehetne velem. Közben ott vannak a prostik, akik ezt nem veszik sértésnek és még válogatni is lehet közülük.
9/15 anonim válasza:
Ez addig marad így amíg a Népbíróság kb. örökös megbélyegzéssel díjazza az egyszer prostinál járt férfiakat.
10/15 anonim válasza:
Most komolyan, az jobban esne, ha fizetni sem akarnának? Hiszen akkor nem néznek prostinak csak egy számukra szexi lánynak...
Amúgy meg érdekes képeid lehetnek kint, ha többszáz nyílt, költségtérítéses szexuális ajánlatot kapsz facen. Mutathatnál pár ilyen visszafogott képet amikre kapod az ilyen ajánlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!