Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Megéri hülyét csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Megéri hülyét csinálnotok magatokból a nők előtt, ahelyett hogy elmentek prostihoz?

Figyelt kérdés
Több 100 ajánlatot kapok facebookon, chaten és ezen az oldalon is, ahol képem van kitéve, ott sokan mondják, hogy fizetni is hajlandóak nekem. De mi értelme van ennek? Különösen arról beszélek, amikor primitív perverz szöveget nyomatnak és még eredményt is várnak tőle.

2017. szept. 12. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Miért csinálnak egyes nők(?) hülyét magukból azzal, hogy kiteszik mindenüket? Most nem a kérdezőről beszélek.
2017. szept. 12. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Példa az előzőre: [link]

2017. szept. 12. 20:51
 13/15 Diavolino44 ***** válasza:

Ezert, mert nem ut akkorat a visszautasitas, ha neten tortenik. Mert millio egy dolgot bele lehet magyarazni, pl nem is ismer igy persze, hogy nem ir vissza, ott van masik 99 csaj abbol egy biztos visszair, ha megir egy levelet nem fog megemlekdni a pulzusa mintha eloben menne oda.

Szerintem idovesztegetes facebookon irni. Nagyon jol kell kineznie a sracnak, ha azt varja, hogy visszair neki egy idegen. Meg jobban mint tarskereson, mert ott legalabb a lany is szeretne tarsat talalni.

2017. szept. 12. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:

+ nem neveti ki mindenki aki ott van "hahahaha nézzétek a lúzert!" stílusban

+ nem kerül elő a csaj barátja Gyopár György és veri el érte, rúgja tökön stb.

2017. szept. 12. 21:00
 15/15 Diavolino44 ***** válasza:
66%

Az a baj, hogy teoriakbol indulsz ki. Barmikor odamentem egy nohoz, soha senki nem rohogott ki, hogy luzer, sot!! Mindig megkaptam a tisztelet, hogy oda mertem menni, s csak ugy random adni egy randi. Bokot amivel feldobtam a napjat. meg ha sietet es lerazott is, az a lenyeg, hogy odamentem!! A nok is ugyanolyan emberek, ha te ott vagy a haverjaiddal, s odajonne egy csaj neked is jol esne, a haverjaid irigykednenek, hogy miert nem hozzajuk jott oda valaki.

- megjelenik a baratja: rengetegszer elofordult, kezet nyujtottam neki, bemutatkoztam, s mondtam milyen szerencses, hogy ilyen szep baratnoje van. Ennyi!! Miert akarna barki is belem kotni azert, mert megszolitattam a baratnojet?? Neked nem szolithatja meg senki a baratnodet?

2017. szept. 13. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!