Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak is a forever alone, luzer kategóriába tartoznak akiknek lehetne átlagos barátnőjük, de azért szinglik hosszabb ideje mert irreálisak az elvárásaik?
Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 21:16
11/13 anonim válasza:
Én nem tartom magam lúzernek. A lúzerek azok, akiknek bárki jó, de így sem jön velük össze senki. Velem egy rakás csaj összejött volna, csak én olyannal nem leszek párkapcsolatban, akit nem szeretek, mert annak úgy semmi értelme nincsen. Nem fogok olyannal jópofiskodni, akihez nem fűznek mélyebb érzelmek. Sajnos eddig kizárólag olyanokhoz fűztek komolyabb szálak, akik nem viszonozták.
12/13 anonim válasza:
Tehát ha nem fanyalodok rá az első csajra, aki nem okadja magát össze tőlem akkor lúzer vagyok? :D
Amúgy meg franc sem tudja, milyen barátnőm lehetne.
Nekem egy lány kell, de sosem fogunk összejönni sajnos.
13/13 anonim válasza:
Nekem ia van egy kiszemeltem, akivel dumálok több, mint egy éve, de semmi se lesz belőle, a többiek meg a nyomába se érnek, ezért lexarom őket. :D Így marad az egyedüllét, de ettől még nem kell befordulni. Más vagyok, mint a többi embrió, de a saját szememben nem vagyok lúzer, a többiek véleményére meg magasról xarok. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!