Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak azután "csillan" fel a szemük a nőknek, mikor kiderül hogy nem a az átlagos csóró kategóriába tartozom?
Az internetes ismerkedések elején, alig lehet bármilyen témával is feldobni a beszélgetések döntő részét a nőkkel.
Majdhogynem fél oldalakat kell írjak, hogy kapjak cserébe egy negyed mondatot.
De ahogy bedobok valamit, pl. hogy milyen kocsim vagy motorom van, és hogy ilyen-olyan drága holmikat szoktam venni, egyből 180°-ot változik a beszélgetés :D
Érdeklődőek, kezdeményezőek lesznek, már-már átesnek a ló túloldalára.
Sokszor direkt ráteszek még egy lapáttal, mert élvezem hogy milyen szánalmasan tepernek, a korábbi semleges stílussal ellentétben.
Bevallom tényleg élvezem a dolgot, ezért bekamuzok néha ezt azt, csak hogy még jobban fokozzam a hangulatot :D (nyilván azoknál akikről tudom hogy esélytelen lenne a komoly kapcsolat)
Tényleg ennyire pénz orientáltak a nők? Nem egy egyedi esetről beszélek, évek óta ezt tapasztalom. Persze vannak olyanok is akik nem tartoznak ebbe a típusba, de a számuk évről évre egyre csökken.
Én meg nőként élem át ezt, csak szex témában...
Elkorcsosult egy világot élünk :(
"De ha interneten ismerkedsz, mit vársz?"
Nem csak konkrétan az internetről van szó, néhányszor élőben is tapasztaltam hasonlót, és akkor is ugyan ez volt.
Ahogy meglátta a kocsimat, egyből megváltozott minden :D
Egyébként elszomorító, de tényleg létező jelenség amiről beszélek.
Egyszerű. Mert a nők döntő többségét a pénz vonzza.
#8, ha az átlagos nő megkaphat átlagpasast meg pénzeset is, tippelj, melyiket fogja választani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!