Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyetlen nő sem válaszol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyetlen nő sem válaszol az üzeneteimre társkeresőn, az az ő tahóságuk, vagy az én rondaságom jelzi?

Figyelt kérdés
Egyedileg, értelmesen megfogalmazott üzenetek, semmi kompromittáló, vagy erősen nyomulós sablonduma. Nem vagyok egy nőideál, de hogy 50-ből fél év alatt 0 a siker...
2018. júl. 16. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen társkerseső, legtöbben a tindert használják, ott eleve nem is írhatsz csak olyannak, akivel matched van.

Vagy olyanoknak irtál akinek inaktiv a profilja, vagy ronda vagy.

2018. júl. 17. 07:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra, mert általában ezek a félig ingyenes társkereső oldalak direkt úgy vannak kitalálva hogy benttartsa a tagokat. Tehát még véletlenül se találj társat, inkább fizessen elő a lány vagy fiú hogy válaszolni tudjon a leveledre.

Velem is előfordult hogy bárhogy is próbáltam a lányok csak elolvasták levelem majd néha megnéztek és semmi. Majd a face-n megtaláltam a lányt akinek írtam és ő mondta hogy bárhogy is nagyon akarta nem tudott válaszolni mert nem volt előfizető és nem bírt. Persze jött a karácsony és ingyenes volt két napig amikor hipphupp válaszolt aki nem felejtett.

2018. aug. 13. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!