Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarják néhányan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják néhányan a párkeresést függetleníteni az anyagiaktól?

Figyelt kérdés
A pénz az élet fontos része, nyilván itt is megjelenik és egy fontos tényező.
2018. júl. 16. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még???? A 3. ilyen kérdés a 2 nap alatt...
2018. júl. 16. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Mert vannak olyanok, akik függetleníteni akarják, meg vannak olyan emberek is, akik meg nem akarják függetleníteni, hanem összekötik a kettőt... Ennyi!
2018. júl. 16. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2018. júl. 16. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem lehet függetleníteni, legalábbis nekem nagyon nem mindegy a párom anyagi helyzete. Az első kapcsolatomban nagy volt közöttünk a szakadék ilyen téren és nemis volt ideális, pl nem tudott velem jönni nyaralni, síelni, én viszont örültem volna, ha a párom ott tud lenni. Azóta csak olyannal kezdek, aki szintén minimum felső középsztálybeli. Csak a mesében működik a függetlenítés, a való életben azonban fontos tényező a pénz a boldogsághoz.
2018. júl. 16. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert valami mélyebbre vágynak egy szimpla érdekviszonynál. Nem egyformán gondolkodnak az emberek, van akinek fontosak az anyagiak a párkapcsolatban, van akinek nem. Egyébként én személy szerint úgy gondolom, hogy a pénz az élet fontos része, eleve jó anyagi körülmények közé születtem és folyamatosan azon vagyok, hogy még több legyen. Viszont párkeresésnél nem különösebben érdekel, hogy az illető lány hogy áll anyagilag, max olyan minimális szinten, hogy annyija azért legyen, hogy ne velem akarja eltartatni magát. Külön kassza híve vagyok, amiben csak lehet, így végül is mindenki arra költ, amire akar. Nyilván az a jobb, ha ő is megengedheti magának azt, amit én, de összességében akkor sem ezen múlik egy kapcsolat, ha valakit szeretnék és azt akarnám, hogy velem legyen minél több programon, de neki nem lenne rá elég pénze, akkor valószínűleg meghívnám az ilyen extra esetekben, de a hétköznapi életben senkit sem tartanék el.
2018. júl. 16. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Van akinek a szerelem, szeretet, kötődés az igazán fontos. Ezek egyike sem fakadhat semennyire az anyagiakból.
2018. júl. 16. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Általában azok akarják függetleníteni az anyagiaktól, akik csupasz seggükre luxy p...kat kergetnek... aki legyen tiptop úgy, hogy ő egy Ft-ot nem költ rá, és szerinte a párkapcsolat abból áll, hogy fincsiket fug a nővel meg néha megsimogatja. Abba már nem gondolnak bele, hogy ehhez szép lassam hozzájön a legtöbb esetben az összeköltözés, háztartásvezetés, gyerek, megélhetés stb. és az bezony pénzbe kerül.

(hozzáteszem, én nem aranyat ások nőként, rendesen dolgozom és nem akarom kitartatni magam... de sztem jogos elvárás tőlem, hogy ne egy olyan pasassal jöjjek össze, akinek 35 év alatt van kb. fél év munkatapasztalata és anyját lejmolja... de ilyenkor a magamfajta nők a gonoszak, mert nekünk kellen őt kiemelnünk a trutyiból és vöröskeresztet játszani)

2018. júl. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!