Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogyan viszonyultok a szőrhöz egy nőn? Mennyire toleráljátok?
Mi az amire mindenképpen figyeljen oda, és mi az ami nem zavar titeket?
Pl. nem szőrteleníti a karját vagy előfordul pár szőrszál a lábakon szőrtelenítés után, esetleg borosta, mennyire lenne zavaró?
Általában nem zavar. Inkább az a fura, ha nagyon borotválja magát mindenhol. De biztos van az olyan erős szőr, amit kell. De nekem karon tetszik kifejezetten. Láb az nehezebb. De a konkrét szőrtől függ asszem.
Az, ha borosta van az nem gáz.
Puncin meg azt szeretem, ha változatos.
Az fontos, hogy azt biztosan nem szeretném, hogy azt érezzem rajta, hogy nagyon kényszeres emiatt. Akármit csinálsz csináld magabiztosan.
Legyen haja, az is szőrzet!
Borostája a férfiaknak van, ha neked is van, akkor ott valami nem kóser :)
Szőrös karod van és ez borostával is párosul,erős a gyanúm, hogy harang van a lábad között!
Fuu, Jagszi, neked aztán mindenre kiterjed a figyelmed. :D
Az emberek szőrösek. Aki pár szál szőrön picsog, az szerintem öregedjen meg egyedül, de tényleg. Nem azért, mert én is szőrtelenítem magam, de nem mindig jön ám össze, hogy patyolat legyen a bőröm. Marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!