Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják negatív tulajdonságnak a féltékenységet?
Szerintem ez inkább pozitív. Én mit nem adnék egy lányért, aki féltékeny lenne és mindig csak velem akarna lenni. :) Én is féltékeny típus vagyok (tudom, h önbizalomhiányra vezethető vissza de nem tudok mit kezdeni ezzel), én is csak vele akarnék lenni.. semmi barát/haver/kolléga..
Két féltékeny ember vajon hogy jönne ki egymással?
28f
Kevered a szezont a fazonnal.
Különbség van aközött, hogy valaki féltékeny, vagy, hogy valaki a màsikkal akar lenni. Neked olyan lány kell, aki rajong és megőrül érted, nem kell ehez féltékenynek lennie.. hidd el, nem lenne az olyan jó. Bizonyos mértékig elmegy a féltèkenykedés de van egy határ.
Fú köszi. Nagyon jó válaszok jöttek, köszönöm.
Végül is a bizalomról szól az egész. Bizalomról magunkban, hogy elég jók vagyunk-e a párunknak, és bizalomról a másikban, hogy hűségesen kitart-e mellettünk.
De az a gond, hogy nekem egyik sem megy.. Nagyon nehezen bízok meg bárkiben, akár csak a legkisebb mértékben, és önbizalomhiányom is van. Ez így tényleg annyira durva helyzeteket okozna. Nem vagyok olyan önző, hogy ilyennek kitegyek valakit csak mert én kapcsolatot szeretnék, ezért sem próbálkozok és talán ezért menekülök mindig, amikor valaki közeledne..
Ezért játszottam el a gondolattal, hogy milyen lenne próbálkozni valakinél, akinek olyan bizalmi gondjai vannak mint nekem, de egy az, hogy ez valszeg amúgy is kivitelezhetetlen, kettő meg, hogy tuti katasztrófális lenne..
Meg eddig azt gondoltam, jó dolog, hogy nem agresszívan erőszakkal reagálnék a féltékenységre, hanem csak simán kihátrálnék a kapcsolatból, de az is elég durván hangzik amit a 11-es írt. Bár az elég extrém esete a féltékenységnek, rejtély, hogy jutottatok ti el így egyáltalán a kapcsolatig..
Az is tök jó, amit a 12-es írt. Végül is arra vágynék, hogy valaki velem akarjon lenni, éreztesse, hogy a végsőkig ragaszkodik hozzám.. ezt tudnám nyújtani én is. Ebbe tényleg nem is kell a féltékenység:)
Nem könnyű dolog ez, de tényleg köszönöm a válaszokat, sok elgondolkodtató dolog felmerült. Mindenkinek adom a pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!