Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves lányomnak miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lányomnak miért nincs még párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Egy fiú sem volt még az életében://
2018. júl. 11. 18:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

1. lelombozza a jelenlegi férfikínálat és/vagy

2. van jobb programja 23 éves korára: karrier és önfejlesztés és/vagy

3. nem látott maga előtt jól működő partnerkapcsolati mintákat és/vagy

4. nem érzi szükségét a kapcsolatnak és/vagy

5. igazi romantikus lélek és a nagy Ő-re (vagy az ábécé más betűjére) vár és/vagy

6. lassan érő típus

2018. júl. 11. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Az anya-lánya viszony szerintem van olyan erős, hogy egy ilyen kérdés közöttük felmerüljön. Őt kérdezted már?
2018. júl. 11. 19:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért mert zárkózott,visszahúzódó, szégyenlős, félénk, önbizalomhiányos?

vagy a külsejével (is) van probléma?

Lehet csak a hozzáállásán kellene változtatni,mert lehet emiatt nem engedi közel magához a fiúkat.

2018. júl. 11. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

a)karrierista

b) túl nagyok az igényei (pl. Tenki Réka kinézettel Cristiando Ronaldo kaliberű pasit akar vagy nagyon kövér/sovány, de neki top kategória alatt nem kell pasi)

c) volt valami komolytalanabb, csak inkább nem mondta el

d) érte valami trauma, ami miatt nem tud pasizni

e)nem tud mit kezdeni a másik nemmel

f) nagyon ronda/ abnormálisan szép(az utóbbiakat nem merik megkörnyékezni nagyon sokan)

Meg még sok millió ok rájátszhat.

2018. júl. 11. 19:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést az én szüleim is feltehették volna, de remélem, hogy ők inkább csak simán megkérdeznek majd, ha kíváncsiak lesznek ahelyett, hogy ismeretleneknek teregetnék ki a magánéletemet gyakorin... Nekem két okom van, amiért a szüleim azt hiszik, hogy nem volt még senkim, lehet, hogy a lányod is hasonló helyzetben van:

1. Olyan 17 éves koromtól kezdve 2-3 évig szerelmes voltam valakibe, akiről a szüleim nem tudnak. Nem voltam vele párkapcsolatban, inkább csak nagyon jó barátok voltunk. Nem szóltam róla a szüleimnek, mert féltem, hogy ha megtudják, akkor mérgesek lesznek, eltiltanak stb (előtte már egyszer eltiltottak valakitől) és nem lett vele normális párkapcsolatom, mert folyamatosan elutasítottam a szüleim reakciójától való félelem miatt. Érthető okokból ő ezt a helyzetet nem tudta tovább elviselni, kiadta az utamat, azóta (kb 7 hónapja) nem tudok túllépni rajta, ezért nem is érdekel senki.

2. A szüleim, főleg apám az iskolai zaklatóimmal együtt sikeresen leépítette az önbecsülésemet nullára. Kicsi koromtól kezdve elég sokat hallottam, hogy dagadt vagyok, hülye vagyok, csúnya vagyok és nem lesz belőlem semmi ahhoz, hogy el is higgyem. Így huszonévesen most azon vagyok, hogy egy minimális szintű önbecsülést, önbizalmat tudjak szerezni, mert enélkül nem igazán lehet soha normális párkapcsolatom.

2018. júl. 11. 20:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Szivesen találkoznék vele, ne gondolj bele semmi rosszat, csak megismerném, rég beszéltem normális csajjal :) 24f
2018. júl. 11. 20:47
 17/21 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem azért, mert nézzél szét mint anya, mint szülő hogy milyen világ van.

Sok embernél csak a szex kell és annyi, amivel nincs is gond, ha valakinek ez elég.

De a lányod, lehet többet akar, egy komoly kapcsolatot életképes igazi férfival, nem olyanokkal mint most vannak: mamahotel, nincs jogosítvány, úgy nézek mint egy "kis melegfiú" passzos nadrágban mint a lányok, misimókus féle fejjel, ital van meg buli meg haverok.

Szerintem inkább kérdezz rá hogy mi a problémája.

2018. júl. 11. 21:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Én jól felnyársalnám a farkamra :) Amúgy nyugi, biztos, hogy húzogatják őt
2018. júl. 14. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
És neked van férjed kérdező?
2018. júl. 14. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szimplán nem kíván vele foglalkozni.

Ez nem egy kötelező dolog.

De az is lehet h van egy olyan szokása amit nem szeretne felvállalni mert társadalmilag megvetendő, ebből kifolyólag pedig nem kéne a reklám ha eddig titokban tök jól megvolt nála.

Nekem pl van ilyen.

2018. júl. 14. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!