Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel a helyzettel mit kezdjek? L
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel ugyanabba az iskolába járunk és délutánonként is együtt utazunk haza. Nekem nagyon megtetszett de mégsem mertem odamenni hozzá. Próbáltam neki jeleket küldeni, hogy örömmel fogadnám ha közeledne felém. Nagyon meglepődtem amikor utaztam hazafelé odajött hozzám és nagyon jól el beszélgettünk. Láttam rajta, hogy zavarban volt de nagyon jól esett, hogy volt annyi bátorsága, hogy kezdeményezzen. Kezdtem örülni neki, hogy egy kedves fiúval beszélgethetek de sajnos csalódnom is kellett benne. Utána nem köszönt nekem pedig sokszor összeakadt a tekintetünk. Úgy ment el mellettem, hogy nem is köszönt de mégis egymást néztük. Talán ennyire félénk lenne vagy mi lehet a baj?2018. júl. 10. 08:55
1/11 anonim válasza:
Most jön az a rész,amikor TE nyitsz felé. Amúgy ez a felnött topic.
3/11 anonim válasza:
Egyszerűen neveletlen és buta, ne foglalkozz vele, nem éri meg, hogy bosszankodj rajta.
4/11 A kérdező kommentje:
Azért csalódtam egy kicsit benne mert bíztam benne, hogy folytatjuk azt a beszélgetést amit elkezdtünk, nem köszönt nekem csak ritkán de akkor láttam rajta, hogy nagyon ideges volt. Vagy egyszerűen csak félne tőlem?
2018. júl. 10. 09:02
5/11 anonim válasza:
Szerintem örülne, ha most te kezdeményeznél beszélgetést. Az visszajelzés lenne számára.
6/11 anonim válasza:
Én is sokáig ezt hittem egy pasiról, aztán kiderült, hogy több vasat tart a tűzben. Szerintem hagyd.Nem rosszindulatból, de gondolj bele, ha igazán kellenél neki, akkor örülne minden veled töltött percnek, minden szónak. Csak nézz magadba...te tudnál vele ilyen lenni? Nem, ugye? Ő tud...ennyi.
7/11 anonim válasza:
Van aki ennyire félős. Pl ha még nem volt barátnője, akkor túlaggódhat mindent. Lehet attól fél, hogy a többi fiú majd kineveti vagy mittudomén.
8/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy barátnője még nem volt.
2018. júl. 10. 09:35
9/11 anonim válasza:
Szóval dumáltatok a buszon egy jót, majd elment melletted köszönés nélkül. Milyen jólnevelt, klassz srác.
10/11 anonim válasza:
9 miért, a kérdező köszönt?
Tehát azt, hogy jégkirálynőként vársz rá, úgy adod elő, mintha egy utolsó senkiházi lenne a srác.
Engedd el, majd keres egy normális lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!