Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy sose elégedett az ember?

Figyelt kérdés

Valósággal úgy érzem hogy az emberek azt a játékot játsszák , hogy ” ha elég h...lye vagy ahhoz h szóbaállj velem, meglakolsz”

Tehat gyere csak kezdjunk kapcsolatot h aztan megmutassam neked stb

Tehat ha valaki kedves, akkor egyre többet varunk el , vagy sose jó egy kapcsolat úgy ahogy van , hanem mindig szintet akarunk lépni , túl hamar

Ha jarunk , hazasodni akarunk , ha hazasodunk , gyereket , stb

Mikor lesz jó?

2018. júl. 10. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:

régen szégyen ha játékot játszik valaki egy kapcsolatban..

pedig teszik szép számmal..

2018. júl. 10. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Ha jarunk , hazasodni akarunk , ha hazasodunk , gyereket , stb"

Ez nem jelenti azt, hogy ami van, az nem jó. De egy kapcsolat számomra sem állóvíz. Nem jönnék össze olyannal, akivel nem tufunk együtt szinteket lépni és kibontakozni, egymás mellett/segítségév3l valóra váltva az ilyesfajta álmainkat.

A mostani párommal is fél év után már kényelmetlen, hogy csak átjárunk egymáshoz, mindkettőnk fepvetette a költözés ötletét. Később szeretnék esküvőt, ő is, biztosan nem fogunk élettársként tengődni egymás mellett, ha ez komolyodik. És biztosan akarunk majd gyerekeket is, ami szintén be fog következni, ha eljut oda a kapcsolat. Felnőttek vagyunk, hahó. Nem 15 évesek, ahol 6-8 évig teljesen korrekt ugyanazt a "menjünkmozibadugjunkennyi" szintet kell nyújtani. Utálom, ha valaki nincs tudatában az idő múlásának és ha nem is siet, mert azt nem szabad, de legalább valamerre tervezi a jövőjét.

Sok embernek az élete célja a folyamatos fejlődés. Randi-csók-meglepik-szerelem-szex-bemutatni a másikat otthon-együtt nyaralás-összeköltözés-eljegyzés-házasság-babavárás-gyereknevelés, saját közös élet, stbstb. És ugyanúgy, ovi-suli-gimi-Bsc-Msc-munka-komolyabb beosztás-saját vállalkozás(vagy kinek mi).

Meg is halnék, ha jem tudnék újabb és újabb célokat kitűzni. Attól még elégedett vagyok azzal, ami van, de túl rövid az élet ahhoz, hogy megragadjak valahol középen, ha lehetne belőle többet is kihozni.

Ha meg valaki kedves és bejön, viszonzom, beleteszek én is energiát, időt, pénzt, ötleteket... Naná, hogy elvárom, hogy a másik is ezt tegye. És ha magasra teszi a mércét eleinte, ne csodálkozzon, ha gyanúsnak élem meg, ha utána visszavesz és nem haladunk,holott tudnánk. Nálam természetes ez a haladás, akit meg stresszel, az nem nekem való.

Nek értem, mi a gondod.

2018. júl. 10. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már elértem a végső szintet, elváltam és nincs is kedvem ehhez az újabb szintugrásokhoz. :) Sokkal jobb egyedül. :D F
2018. júl. 10. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Haha utolsó Isteni vagy jót röhögtem en felpontoztalak !
2018. júl. 10. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

Akkor már megérte ide írnom, örülök, hogy némi kis örömöt okoztam. :)

Egyébként melyik tábort erősíted F vagy L és milyen "szinten" állsz? :D

2018. júl. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!