Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki 3-400 000 forintért vett autót, és nem fázott rá, hanem elégedett volt vele? Lehet kifogni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 9 éve annyiért vettem az első autóm. Azóta elég sokat veszített a pénz az értékéből. Hozzáteszem, arra is rávertem még fél milliót. Jó autó nincs ennyiért.
2018. jún. 12. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
7 évvel ezelőtt az Opelomat! jó kis vas volt!
2018. jún. 12. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ki lehet fogni. Az enyém kb 300 ezret ér. Újkora óta nálunk van. Teljesen hibátlan műszakilag, minden része tökéletesen működik, csak az egyik sárvédő kezdett el rohadni, de 20 évesen ez nem nagy meglepetés.
2018. jún. 12. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó. Milyen típusú?
2018. jún. 12. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan drágáért nem, de 150 ezerért vettem régebben egy n14-es Nissan Sunnyt amit kb 80 ért lakatoltatni kellett, és ennyi.Minden más csak kopó fogyó szóval fék ,gátlók ,kuplungtárcsa ,ami mind relatív olcsó hozzá és házilag is kicserálhető.Soha nem állt meg ,nincsenek benne több százezres elromló szarságok ,ez csak megy és megy több mint 500 ezer km van benne,nulla olajfogyasztás, szívóbenzin japán gyártás,ennyi.
2018. jún. 12. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

200ért vettem a Swiftemet. Első autó volt és csak annyi volt a szempont, hogy ne ázzak el benne, meg ne essek ki az alján, a Swift motorja meg híresen megbízható, szóval az lett. Amíg nálam volt tulajdonképpen a kopó fogyó dolgokon kívül egyszer a termosztátot kellett cserélni rajta. Nem volt egy szép autó, de amire kellett arra tökéletesen jó volt.

Azt azért elismerem, hogy elég nehéz ebben a sávban olyan autót venni ami elfogadható állapotban van és még elgurul egy pár évig viszonylag problémamentesen.

2018. jún. 12. 18:58
 7/7 anonim válasza:
Suzuki Swift. Lehet még jót kifogni, és ők a hálás királylányok. Olajcsere rendszeresen, plusz takarítás, simogatás, és nincs hálásabb autó... Ja és 5 literes fogyasztás...
2018. jún. 24. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!