Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvettem a "csesztetős" stílusát. Mennyire zavar ez titeket férfiak?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt ismertem meg valakit. Igaz keveset találkoztunk, és csak rövid időre (alkalmi meló folytán) inkább neten beszéltünk. Volt egy csipkelődős stílusa, amit mivel kezdtem többet érezni nyilván átvettem.

Na a lényeg, hogy azóta már két jelölt is visszatáncolt mondván kissé bunkó vagyok. :/

2018. júl. 9. 15:40
 1/9 A kérdező kommentje:
A srác elköltözött ezért volt off.
2018. júl. 9. 15:41
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
75%
Engem inkabbb az zavar,hogy le sem tudod értelmesen írni mit akarsz......
2018. júl. 9. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

#2 Te egyébként mindenhova kötözködni jársz?

Mert szerintem nem ez volt a kérdés úgy ahogy sok másiknál sem!

2018. júl. 9. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha két "jelölt" is visszalépett akkor valószínű hogy zavaró.

Ha egy nő engem csesztet úgy hogy az zavaró akkor elkönyvelem neveletlennek és nem beszélek vele.

2018. júl. 9. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Szóval így szaporodnak a bunkók...
2018. júl. 9. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem a randipartnereid helyében valszeg sokkal jobban zavarna az, hogy olyan szinten nincs saját személyiséged, hogy így átveszed valaki más stílusát, ráadásul csak mert tetszett az illető, akinél ezt hallottad. Tiszta óvoda. Gyanítom, hogy erőltetettnek és bunkónak hathatsz, mert egyszerűen ez annyira nem te vagy, hogy nem tudod a mértéket, nem tudod hol a határ és ezért egyszerűen szarul csinálod. Nekem világéletemben csipkelődős, iróniával és szarkazmussal megspékelt stílusom és humorérzékem volt, mégse bunkóztak le idáig..
2018. júl. 9. 16:52
 7/9 A kérdező kommentje:
#8 Te nő vagy?
2018. júl. 9. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha viccesen csinálod, akkor bejön.
2018. júl. 9. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább gázabb, hogy ahhoz, hogy legyél valaki, át kell venned valaki más stílusát.

Érdekes, engem pl. taszítanak a "csipkelődő" bunkók, nemhogy nem hasonlítok rá, de messzire elkerülök őket. :D

29n

2018. júl. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!