Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy pasinak aki 35 éves, se autója se jogsija az kizáró ok nálatok ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Kort írjatok. Fiúk véleményét is várom.2018. júl. 9. 13:35
31/32 anonim válasza:
Leközelebb a fővarosiak legyenek kedvesek ne válaszolni.
Aki húzgálja a pofáját, mert 3 percet kell várni a következő metróra az ne okoskodjon. Békés megyében lakom egy faluban, ahol nap 2 buszjárat van, vonat nincs. Mihelyst megszerezhettem a jogsit meg is tettem. Egy kétrétegű wc papírert is 12 km-t kell utazni, egy normális bevásáláshoz 35-öt.
A két éves tervvel még igencsak jóindulatú voltam.
Mondom ezt úgy, hogy heti 2x gyaloglok 15 km-t es helyben csak gyalog vagy biciklivel járok.
A korábbi válaszomból lemaradt hogy 35 éves vagyok.
32/32 anonim válasza:
Ez nekem szólt? (29-es válasz)
Csak mert ha igen, akkor mellélőttél, kis faluban lakok. Mégsincs eszem ágában se autókázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!