Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy pasinak aki 35 éves, se autója se jogsija az kizáró ok nálatok ismerkedéskor?
3. vagyok.
Van kocsim es jogsim is, nem a párom miatt van, nem is ő fizette őket... Nem azért van párom, mert bevásárolni visz.. csak tudod ha falun/tanyán laksz, nem kellemes a buszon zötykölödni a havi nagybevásárlással az öledben. Vagy télen tüdőgyulladással legalább 3 átszállással bejutni a kórházba.. esetleg a gyerekemmel ugyanez. A család meg 300 km-re él, persze, h autóval kényelmesebb látogatni őket. Ezt értettem az alatt h plusz, mert igen is könnyít, nem kell kiforgatni a szavakat,
Senki nem mondta, hogy legyen..de már korábban leírtam a vélményem. 🤦🏻♂️ De most ha van akkor adjuk el az egyiket? Meg a jogsit is csináljuk vissza?
Másrészt az én páromnak szükséges a munkájához, tehát neki azért is van és mindig azzal jár. Nekem is van, így tudom intézni azt ami az én “feladatom” és amihez szükségem van egy autóra.
Nálam egyáltalán nem hátrány. Nekem, páromnak sincs. Pesten élünk, olyan helyen, ahol jó a tömegközlekedés (nem belváros, de közel több tömegközlekedési csomóponthoz) - itt felesleges az autó. Évi max. 2x, ha szükséges (pl. nagyon korán hajnalban kell elindulnunk egy buszos utazáshoz gyülekezőre vagy túl sok a csomag), akkor hívuk taxit. Olyan helyekre olyan későn nem nagyon szoktunk járni, ahonnan nem lehet gyorsan-könnyen hazajönni éjszakai járattal. Az egyetlen "gond", hogy nagyobb kiszerelésben nem tudunk venni dolgokat boltban, de az sem annyira problémás, amióta van Tesco meg Auchan házhozszállítás. Munkát is sikerült mindkettőnknek normálisat találnia jogsi nélkül. Teljesen jól megvagyunk.
Az egyetlen eset, amikor hátrány lenne, az az, ha emellett jön az, hogy "hát azért nincs, mert sajjjjnos nem sikerült annyi pénzt összegyűjtenem, és anyummal élek együtt és munkanélküli vagyok és válogatok a munkák között, de sajnos cigizek" - tehát ha ez azzal társul, hogy vki csóró, nincs normális hozzáállása a pénzhez és a munkához, anyja irányítja stb.
Ezek miatt szűkülhet azon nők köre, akik közül válogathatsz.
A top csajoknàl alap, hogy kocsid legyen, és nem is akármilyen.
A többieknél is előnyt jelent, bàr ott már nem fontos annyira a márka és életkor.
Egyszerűen könnyebb vele az élet (bevásárlás, munka, nyaralás, gyerek cipelése), és jobb lesz tőle a kapcsolat is, több helyre eljuttok könnyedèn, több élményben lesz részetek, és több időtök marad egymásra, mert kevesebb lesz az utazással eltöltött idő.
Úgyhogy szerezz jogsit, egy öreg olcsó japán kocsit (kevés a szervízigénye), azt irány csajozni.
35 évesen felnőtt ember, nem egy kamasz.
Rá kell jönnie neki is, hogy ma már a jogosítvány kb. olyan alapelvárás, mint az, hogy tud írni és olvasni.
Nem, nem a csajoknál, hanem az életben. Pl. munkakeresés során sok esetben hátrány. Saját bőrömön tapasztaltam, nekem ezért is lett jogsim és kocsim.
Mást ne mondjak: a sarki kisbolton kívül mindent csak kocsival tudsz megközelíteni.
Táborozni volt a gyerekem: alap, hogy a szülő hazaviszi kocsival. Busz nincs, vonat nincs, ha nem tudtam volna érte kocsival menni, akkor ott marad.
Apropó gyerek: szülészetről 10 km-re nem jutsz haza a babával. Tömegközlekedés kizárva, gyalogolni ennyit nem fog a frissen szült kismama az út szélén, taxi 8-10 ezer. Kocsival 20 perc, oda-vissza.
Ha màr orvos: elképzelésem nincs, hogy tudtam volna orvoshoz vinni a kutyánkat. Busszal ugye nem, mert hànyt, szàjkosarat se tudom így ráadni, taxis nem vállal...
Szóval ezer és egy eset van 35 éves korig, amikor jön a felismerés, hogy mindenki természetesnek veszi, hogy tudsz vezetni, és van autód. A legkisebb gondod lesz, hogy a csajok mit szólnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!