Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy pasinak aki 35 éves, se autója se jogsija az kizáró ok nálatok ismerkedéskor?
Nálam előny lenne, nem vagyok hajlandó autóba ülni (hacsak nem valaki élete múlik ezen), és így nem lenne belőle feszültség.
24N
Szerintem aki ez alapján válogat,azt a nőt érdemes hanyagolni,mert felületes ember és nem a férfi érdekli,hanem hogy mi áll az illető tulajdonában és mivel teheti könnyebbé az életét.
Nekem sincs kocsim,barátnőm nem is tette szóvá soha,pedig ha azon múlna simán vehetnék egyet zsebből,de nem lenne kihasználva.A munkahelyem fizeti a bérletet,bevásárolni anélkül is tudok,mert 2 sarokra van a bolt.Ráadásul amíg nincs saját lakásom addig szerintem f@$zság kidobni havonta a pénzt egy autó fenttartására.
28/F
Nem lenne kizáró ok,de a 2 éves tervében benne kell hogy legyen a jogsi megszerzése.
De milyen furcsa dolog már,hogy egy felnőtt férfinak nincs jogosítványa.
Mi a furcsa ebben? Sok helyen ezerszer praktikusabb a tömegközlekedés, vagy a bicikli. Fölöslegesen meg minek kidobni egy csomó pénzt, csak hogy legyen jogsi mutatóba?
Miért kellett lepontozni a #27-est? Vidéken élek, egy kisvárosban. Pontosabban Tiszaföldváron.
Mind itt, de akár Martfűn, Rákóczifalván, Rákócziújfaluban, de még Szandaszőlősnél is van, hogy a megengedettnél jóval többel mennek.
Mostanában inkább motorozok, andalgok a magam kis 50-es tempójában és egyszerűen senki nincs aki tartaná az 50-et. Simán van hogy 60-70-el is elszáguldoznak mellettem.
De van, hogy kocsival megyek, akkor is... én megyek 50-el, ők meg azért is rám előznek városon belül, aztán csak azt látom, hogy egyre távolodnak.
Nem hinném, hogy csak +10 km-el mennének legtöbbször.
Motorral meg még inkább borzalom: megyek az úton, követési távolságot nem tartják.
Sávon belül rám előznek mellettem és így tovább. Szerintem ha kimennék motorozni és felvenném az embereket, kevés lenne az aki tartaná magát a szabályokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!