Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi az első randin nem hív meg semmire az kuka?
Helyzettől függ.
Ha nincs a közelben olyan hely, ahova be tudnátok ülni, akkor nem kuka.
De azért egy cukrászda, gyorsétterem általában mindenhol van, ott illene valamelyikbe beinvitálni, és meghívni a nőt valamire (süti, hamburger, ebéd, vacsora stb.).
Ha nem akarná kifizetni a nő helyett, egyenjogúságra, vagy egyéb fa....ságra hivatkozva, akkor kuka!
Szerintem a miért fontosabb, mint maga a meghívás.
Miért nem hív meg?
- mert csóró és le akar húzni? (ő az "aranyásó")
- tesztelget, hogy előveszem-e a tárcám, miután azt mondta, meghív (ha én MEGHÍVOK valakit, akkor fizetem az ő részét is)
- soviniszta dacból ("ha má' annyira egyenlő akarsz lenni...)
- azért, mert felnőtt embernek néz, aki képes állni a fogyasztását, és nem akar megvenni egy kávéval (legjobb & legritkább eset)
Ebédre, vacsorára sose hívok meg nőt első randin. Mivel nem nézem őt prostinak magamat pedig nem tartom stricinek.
De egy italra vagy fagyira mindig mindig meghívom az adott nőt.
Ès akkor álltok az esőben és beszélgettek? :XD
Hogy én hàny száz embert hívtam már meg egy kávéra, colára, akitől qrvára nem akartam semmit.
Az egyszerűen része az emberi világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!