Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha mar az ismerkedes elejen kepet szeretnek a masikrol, mert hiaba beszelgetek vele napokig, ha utana mar rajovok, hogy nem jon be?
Tudom felszines p*csa leszek a legtobb pasi szemeben, de most miert raboljam mindkettonk idejet?
Nyilvan ez pl gyikes ismerkedesre vonatkozik,nem olyanra,ahol van alapbol kep feltoltve a masikrol.
Azt vettem eszre,hogy a pasik nem mernek kepet mutatni magukrol, itt meg gyiken foleg nem, inkabb letiltanak.
Teljesen igazad van, bár lehet nem itt kéne ismerkedni, de ezt neked kell tudnod.
Én se foglalkoznék olyannal, aki nem vállalja fel magát. 41F
Teljesen jogos a kérés részedről.
Itt sok a személyiségzavaros, megkeseredett, ronda, szűz csávó, aki a sok visszautasítás miatt nem akar képet küldeni magáról, mert fél, hogy csúnyának látod, és csak te is elküldenéd.
Tisztelet a kivételnek :)
Én nős vagyok.
Ez nem társkereső oldal, persze sokan arra használják, én is kapok ilyen tartalmú leveleket, de ezekre nem válaszolok. Ha a kérdéssel vagy válaszommal kapcsolatban értelmesen ír, arra általában igen, és ha odáig jutnánk, hogy kíváncsi lennék a beszélgető partneremre, akkor kérném, hogy cseréljünk fotót, ez teljesen normális igény, és persze, benne van a pakliban, hogy nem fog tetszeni a másik. Inkább társkeresőzz, ahol látod is kivel kezdesz kommunikációt.
N
Ne itt ismerkedj.
Amúgy jogos kérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!