Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha facebookon beszélgetek egy lánnyal, és megkérdezem, hogy zavarom-e, miért nem mondja meg, ha igen?
Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 19:43
2/8 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az előttem szóló írja. Nekem nincs face-em, pontosan azért, mert az, hogy a másik fél ráér, én nem biztos, hogy ráérek fecsegni a butaságokról. Ettől függetlenül jó lenne, de még mindig visszatartom magam tőle.
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem zavarod, hanem az a helyzet, hogy nem tudja, miről dumáljon veled. Nem idegesíted, meg nem zavarod azzal, hogy írsz, de az már más dolog, hogy elvárod, hogy folyamatosan beszéljen veled, miközben nincs téma.
Én voltam így. Csak azokról állítom, hogy zavarnak, akik idegesítőek. De ha valakinek nem válaszolok, annak sok oka lehet, pl. nem akarok téma híján a semmiről dumálni.
5/8 anonim válasza:
Mert nem őszinte.
Hogy milyen motivációval, az másodlagos kérdés, nem?
6/8 A kérdező kommentje:
fel szeretném szedni
2017. dec. 1. 21:31
7/8 anonim válasza:
# 6 Gondolom itt a kérdés akkor az, hogy *összeakar-e jönni veled*, nem az, hogy zavarod-e.
Engem senki sem zavar, aki barátilag cseverészik velem.
8/8 A kérdező kommentje:
Miből lehet tudni, hogy untatok egy csajt cseten?
2017. dec. 1. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!